Đorđe David šokiran! Nije znao da dolazi Ceca umesto JK u "Zvezde Granda": Odakle vam to?

02.09.2021

14:06 >> 15:40

0

Grand produkcija je sve držala u strogoj tajnosti, pa su i članovi žirija ostali zatečeni

Đorđe David šokiran! Nije znao da dolazi Ceca umesto JK u "Zvezde Granda": Odakle vam to?
Copyright Đorđe David Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Đorđe David šokiran je novom odlukom čelnika “Zvezda Granda”, tačnije nije imao pojma da će u stolici žirija umesto Jelene Karleuše sedeti njena najveća rivalka Ceca Ražnatović.

Kada smo pozvali rokera da komentariše vest koja spada u jednu od najvećih preokreta ovog takmičenja, bio je zatečen.

— Ko će biti u žiriju? Odakle vam ta informacija? Ne znam stvarno ništa o tome, nisu mi rekli. Obavezan sam da se prvo konsultujem sa produkcijom, pa mogu da dam izjavu. A odakle vam ta informacija? – upitao nas je na kraju, pa kada smo mu rekli da je reč o saopštenju Grand produkcije, ostao je nem.

ATAImages/ Antonio Ahel

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

– Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad – saopštili su čelnici ovog projekta.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce je produkcija pripremila još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulaze sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike