Anđelinu Džoli napao silovatelj Vajnstin?! Bred Pit je sve znao i izdao je

05.09.2021

13:46 >> 14:47

0

Autor: D. Božović

Glumica je objasnila da je imala neprijatno iskustvo sa Harvijem, te da posle toga nikada nije želela da radi sa njim

Anđelinu Džoli napao silovatelj Vajnstin?! Bred Pit je sve znao i izdao je
Copyright Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia

Holivudska glumica, Anđelina Džoli, otvorila je dušu i otkrila do sada nepoznate detalje o njenom odnosu sa bivšim suprugom Bredom Pitom sa kojim se i dalje sudi zbog starateljstva nad decom, ali i o holivudskom silovatelju Harviju Vajnstinu.

Anđelina objašnjava da je imala veoma neprijatan susret sa Vajnstinom, te da ju je napao, a da je u celu priču bio upućen i njen bivši muž i pored toga je radio sa producentom.

Anđelina Džoli Profimedia

U intervju za Gardijan, jedno od pitanja je bilo da li Džolijeva, dobitnica Oskara, ima utisak da su njena prava uvek bila poštovana, na šta je ona odgovorila.

– Hm, dobro pitanje ako ste na terapiji. Mislim da je moja majka uradila mnogo po pitanju toga kako se osećam i koja prava imam. Ali znate, ja sam rano počela da radim da bih joj pomogla oko plaćanja računa. I nisam bila svesna toga kako zaslužujem da me tretiraju kao ljudsko biće i devojku. Nisam mislila da sam rođena s nekim pravima i zaštitama, već sam mislila da su to stvari koje se zasluže vremenom ili se za njih boriš. A kada se boriš za njih, nekada te ljudi posmatraju kao ‘tešku’ osobu – rekla je Džolijeva.

Glumica je istakla da se prvi put osetila ugroženom kada je radila sa Vajnstinom.

– Uh, pa to nije iznenađenje. Harvi Vajnstin. Radila sam s njim dok sam bila mlada”, rekla je Anđelina koja je imala 21 godinu kada je snimila film “Playing by heart”. Vajnstin je bio producent filma.

Anđelina Džoli Pofimedia

Na pitanje da opiše šta se tačno dogodilo i kako je izgledao njihov odnos, Džolijeva nije dala konkretan odgovor.

– Neću da skrećem priču na Harvija. Ali je to bila zloupotreba mojih prava. Nije to bilo muvanje, već situacija iz koje sam morala da pobegnem. Klonila sam ga se i upozorila druge devojke. Sećam se da sam rekla Džoniju, mom prvom mužu, i da je on bio divan. Proširio je priču svojim prijateljima, svim devojkama su govorili, nemoj nikada da budeš sama s Harvijem u sobi. Dobila sam ponudu da snimam film ‘Avijatičar’, i odbila sam jer je on bio uključen u projekat. Nikada više nisam radila s njim, ali Bred jeste i to mi je teško palo – rekla je ona.

Anđelina Džoli i Bred Pit Profimedia

Bred Pit je 2009. igrao u filmu “Prokletnici” Kventina Tarantina, koji je Vajnstinova kompanija koproducirala. Onda je tri godine kasnije sam Pit otišao kod Harvija i tražio od njega da distribuira i producira film “Killing them softly”. Anđelina kaže da je to shvatila kao negiranje seksualnog napada koji je doživela.

Harvi Vajnstin/Profimedia

– Svađali smo se oko toga, naravno da me je to zabolelo. Znao je da me je Harvi napao, i radio je s njim – rekla je glumica.

Anđelina se tada Bredu nije pridruživala na promotivnim događajima za taj projekat, a sedam godina kasnije su okončali svoj brak.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike