Prija otkrila šta joj je Filip prvo poklonio, dok joj se još udvarao: Pa ko bi vam to doneo?!

06.09.2021

13:33 >> 13:39

0

Autor: Marija Mitić

To me je kupilo, taj njegov gest

Prija otkrila šta joj je Filip prvo poklonio, dok joj se još udvarao: Pa ko bi vam to doneo?!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Copyright Aleksandra i Filip Živojinović. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zavoleli su se pre nekoliko godina, a 2018. godine uplovili su u bračne vode i potom dobili sina Aleksandra. Pevačica je za javnost otkrila na šta je “pala” kod Filipa, te šta je bilo prvo što joj je on poklonio na početku njihovog odnosa, dok joj se još uvek udvarao.

– On je čovek na kom vidiš da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu i njegove oči zrače dobrotom. To sam primetila čim smo se upoznali – izjavila je pevačica, a zatim ispričala kojim neobičnim gestom ju je sadašnji suprug osvojio.

Aleksanra Prijović i Filip Živojinović ATAImages/M. M.

– Oduševio me je prvi put kada je tebalo da dođe kod mene. Pitao me šta ću da popijem i pojedem da donese. Ja sam rekla ništa, jer znate kako je u početku, nit ste gladni, nit ste žedni. Međutim insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obaća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode, kada se podrazumeva da u kući imate vodu – izjavila je nedavno Prijovićka u jednoj emisiji, piše Grand Online.

Instagram printscreen/ aleksandraprijovic

Ovaj par važi za jedan od najskladnijih mladih bračnih parova na domaćoj estradi ali i najlepših. Aleksandra je jednom prilikom otkrila kako je upoznala Filipa kao i gde su se prvi put poljubili.

– Iskreno, ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – rekla je ranije Aleksandra, i dodala da je prvi poljubac sa zgodnim Živojinovićem bio nešto što će zauvek pamtiti:

ATAimages/Antonio Ahel

– Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišlja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi – rekla je pevačica tada.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike