Karleuša slavi rođendan ćerkama: Pripremila je specijalan poklon za svoje mezimice! (FOTO)

07.09.2021

08:12 >> 08:34

0

Pevačica je ovog puta odlučila da ovaj dan proslave na drugačiji način nego prethodnih godina

Karleuša slavi rođendan ćerkama: Pripremila je specijalan poklon za svoje mezimice! (FOTO)
Copyright Jelena Karleuša, Foto: ATAImages

Jelena Karleuša danas slavi rođendan svojim ćerkama Atini i Niki, koje pune 13 i 12 godina, a kao poklon odlučila je da im priredi iznenađenje.

Pevačica im je do sad uvek rođendan proslavljala u Beogradu gala slavljem, ali ovog puta želela je da ih odvede u Pariz.

Ona se oglasila sa aerodroma, odakle su rano otputovale u grad ljubavi.

– Danas nam je divan dan! Moje bebe pune 12 i 13 godina. Mama vodi u Pariz – poručila je Karleuša uz fotografiju sa aerodroma.

Atina i Nika Tošić
Instagram printscreen

O svojim mezimicama Karleuša često govori, od toga kako je to imati poznatu mamu, da li ćive na visokoj nozi kao princeze, a neretko zbog svojih izjava i same završe u medijima.

– Izuzetno sam ponosna na to što narod, ljudi, mediji vide kakva su deca Atina i Nika. Kako su lepo vaspitane, skromne, to je ono što ide iz kuće. Meni je bilo jako bitno da ono što sam ja kao dete dobila od moje majke, kao neko osnovno, kućno vaspitanje, da to imaju i Atina i Nika – govorila je Jelena ranije, ne krijući da imaju sve.

Jelena Karleuša, Printscreen Instagram/karleusastar

– One su devojčice kojima je priušteno sve, ali koje baš zato uopšte ne daju prioritet materijalnim stvarima. Nisu bahate, razmažene. Uvek su me nervirala razmažena i bahata deca koja žele sve i žele odmah, tako da sam malo i možda preterala sa Atinom i Nikom, jer one ne žele ništa i ne traže ništa i onda kada im dođe rođendan i kada ih pitam šta žele za rođendan, one ne mogu da smisle, što me frustrira, ali takva sam bila i ja kada sam bila mala. Mora da vuku taj “skromni gen”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike