Uhapšeni sin Hanke Paldum već ima debeli dosije!

07.09.2021

14:32 >> 14:36

0

Autor: Marija Mitić

Mirzad Brkić uhapšen je danas zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao devojku od 26 godina

Uhapšeni sin Hanke Paldum već ima debeli dosije!
Copyright Hanka Paldum, Printscreen Youtube/ Sanela Prašović Gadžo

Kako su danas preneli bosanski mediji, sin pevačice Hanke Paldum, Mirzad Brkić uhapšen je danas zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao devojku od 26 godina, te da je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Ovo nije prvi put da se ime pevačicinog sina vezuje za probleme sa zakonom. Naime, on je 2014, udario tri pešaka, od kojih su dva bila teško povređena, zbog čega je bio osuđen na dve godine zatvora. Tada je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstantovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin.

Pročitajte još:

Nakon što je uhapšen, Mirzad je pobegao nadležnim organima koji su ga pet i po sati jurili po glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Hanka Paldum Printscreen ,,Večernji studio”

Hanka je tada branila sina te istakla da smatra da je kazna koju je dobio stroga.

– Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nesreće koju je počinio. On služi svoju kaznu i na sreću nije bio teško povređen. Svi su napravili da je on jedan zločast momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini – pričala je tad pevačica.

Mirzadu je tada presudom određeno obavezno lečenje koje mu je pevačica priuštila u najboljoj nemačkoj klinici.

Mirzad Brkić,Printscreen Facebook MirzaBrkic

– Posećujem ga stalno. Trudim se da ga dovedem na pravi put, ali mi to nikako ne polazi za rukom. Borila sam se i još se borim, ali sad ne želim da ga vidim dok ne ode opet na lečenje. Mirzad nije zlato od deteta i toga sam svesna. Ali ima svojih kvaliteta i sin mi je. Volim ga – govorila je pevačica, a zatim se osvrnula na njegovo lečenje u Nemačkoj.

– Dok je bio u Nemačkoj sve je krenulo nabolje. Radio je i nije bilo nikakvih problema, a zatim se iznenada vratio u Sarajevo zbog devojke. Izgubio je glavu za njom. To je jako burna veza. Stalno raskidaju i mire se – rekla je Hanka.

Mirzad Brkić,Printscreen Facebook MirzaBrkic

Mirzad Brkić je 2014. iza rešetaka završio jer je policija kod njega pronašla gasni pištolj “rekord” bez metaka, paketić s materijom, za koji se sumnja da je heroin, kao i srebrne minđuše i ogrlicu, pisali su tad mediji.

Inače, on je i ranjen u nogu 2011. u mafijaškom obračunu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike