Kaća Grujić: Krili smo ljubav, ali smo znali da će se saznati

27.11.2020

15:54 >> 18:04

0

Autor: N. Lisinac

Za njihovu vezu se saznalo kada je pevačica svom dečku čestitala rođendan putem društvenih mreža

Kaća Grujić: Krili smo ljubav, ali smo znali da će se saznati
Copyright Katarina Grujić Printscreen: TV Prva

Pevačica Katarina Grujić već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa fudbalerom “Crvene zvezde”, Markom Gobeljićem. Njih dvoje su svoju ljubav u početku krili od javnosti, kako bi na neki način uspeli da sačuvaju svoju intimu.

Kaća je gostujući u jutarnjem programu na TV “Prva” otkrila detalje svoje ljubavi, ali ispričala zbog čega su pokušavali da sakriju istu.

– Malo smo krili vezu zbog njegovog i mog posla. Normalno je da smo krili… Prošlo je par meseci i naravno da sam mu javno čestitala rođendan na Instagramu. Stvarno mislim da je za medije to bio bum, jer niko nije očekivao od mene, dugi niz godina ne volim da pričam o svom privatnom životu – rekla je Kaća i dodala da je ipak bila svesna da će javnost nekada saznati za njenog dečka:

– Znali smo da će se saznati, mi ne krijemo, ali, eto, krili smo zbog posla. Sad svi znaju, sad više ne možemo da se krijemo… Naravno da nekad fali i da normalno odemo u bioskop i otputujemo negde, ali sve je to deo i njegovog i mog posla, javne smo ličosti. To je cena našeg života i posla.

Pevačica se dotakla i teme koronavirusa i svih mera koje znatno utiču na njen posao, te već mesecima unazad ne zarađuje.

– Iskreno, ne znam da li se isplati, jer mi smo skoro cele godine zatvoreni. Ja sam uvek prva bila za to da se ne otvaraju klubovi i splavovi dok se situacija ne normalizuje, dok ne budemo svi zdravi. Samo to je najbitnije. Ja kod kuće imam baku od 87 godina, imam starije roditelje, moram da se pazim zbog njih i zbog sebe i zbog Markovog posla – izjavila je Kaća.

Pročitajte još:

Katarina Grujić o vezi sa fudbalerom: Mnogima sam trn u oku!

Katarina Grujić u zagrljaju fudbalera: Više uopšte ne krije ljubav koju oseća prema Gobeljiću (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutro

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike