Doživeo sam svašta: Milan Kalinić za 24sedam o važnoj životnoj odluci!

12.09.2021

09:15 >> 09:30

0

Glumac i voditelj je priznao da se više puta opekao, te da greške neće ponavljati

Doživeo sam svašta: Milan Kalinić za 24sedam o važnoj životnoj odluci!
Milan Kalinić Antonio Ahel/ATAImages

Milan Kalinić, voditelj i glumac, u poslednje vreme nije bio toliko viđen na javnim događajima, te smo morali da iskoristimo priliku kada smo ga sreli na jednom humanitarnom teniskom turniru da porazgovaramo sa njim.

Poznato je da je Milan veliki sportista i uživa u fizičkoj aktivnosti, a ovog puta je za 24sedam otkrio da u tenisu baš uživa, iako više voli da ga igra, nego gleda na televiziji.

Milan Kalinić ,,Kec na jedanaest” screenshot

– Tenis je sport koji baš volim, ali nisam ga igrao jedno četiri, pet godina jer sam se posvetio ozbiljnije fudbalu i nemam vremena baš za sve. Ali čim fudbal batalim i završim karijeru, baciću se ozbiljnije na ovo. Baš sam se uželeo, tenis je divan sport, pogotovo za igranje. Za gledanje mi nije toliko, nemam živaca više da gledam, eventualno polufinale ili finale kad Nole igra, a ovako stvarno više ne mogu. Divim se ljudima koji stalno mogu da gledaju – kaže Milan.

Nismo mogli a da ne pitamo Milana kakvo je bilo njegovo leto, a s obzirom na to da ga u medijima nije bilo, glumac nam je odgovorio zašto je to tako.

– Pa bilo je tu i tamo slika, prenosili su mediji, uživao sam ovog leta. Ali izjave više ne dajem osim ako nije video, tu nema laži, nema prevare, ne može ništa da se shvati ovako ili onako. Vama sam pristao jer smo na ovako lepom mestu, pa nema potrebe da pričamo o nekim stvarima za koje nije vreme i mesto. Doživeo sam svašta, više puta sam se opekao – ističe voditelj.

Milan Kalinić Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Kako se bližio kraj razgovora, Milana smo upitali kakvi su njegovi planovi, pogotovo zato što je septembar uvek obeležen početkom nove sezone i premijerama.

– Radim moju emisiju, snimaću do decembra, igram predstave, pa ćemo videti, nemam trenutno ništa što se serija tiče, ali sam u pregovorima – rekao je Milan.

Milan Kalinić, Antonio Ahel/ATAImages

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti