Lepa Brena za 24sedam evocira uspomene: Emotivna poseta Brčkom izazvala burna osećanja, a zbog jednog žali! (FOTO)

12.09.2021

20:55 >> 20:57

0

Pevačica nam je otkrila koja mesta je posetila u gradu gde je odrasla i zašto više to nije to

Lepa Brena za 24sedam evocira uspomene: Emotivna poseta Brčkom izazvala burna osećanja, a zbog jednog žali! (FOTO)
Lepa Brena, Printscreen Instagram/lepabrenaa

Lepa Brena, regionalna zvezda, privlači pažnju gde god da se pojavi, a to je bio slučaj i kada je nedavno posetila Brčko – mesto u kom je provela detinjstvo i ranu mladost, pre nego što ju je karijera odvela na drugu stranu.

Za 24sedam pevačica je evocirala uspomene i prisetila se svih mesta koje je kao dete, ali i devojka, posećivala, a za nju je ova poseta bila veoma emotivna jer je imala prilike da u Brčkom bude sa sestrom Faketom, koja je posle 28 godina došla na duži period, ali i sa bratom Farukom.

pročitajte još

– Što se tiče Brčkog, stigla je moja sestra koja je posle 28 godina došla na duži period. Za mene je to jedna veoma emotivna situacija, ostala sam željna nje i njene dece, unučića, razdvojili smo se na silu za vreme rata ’94 godine i pokušavamo sada da nadoknadimo vreme zajedno – kaže Brena za naš portal i otkriva koja su to mesta posetili:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Naravno, od svih tih destinacija, otišli smo u Brčko, došao je i moj rođeni brat Faruk koji je bio sa nama, otišli smo na groblje naših roditelja, posle toga smo obišli nekoliko mesta koje najviše volimo – centar grada, Brčanski ficibar, gde smo se kao deca kupali. Kada sam se slikala pored Save, nisam mogla da verujem da sam kao dete tu plivala, a imalo je puno virova, bilo je opasno, srećom moji roditelji to nisu tada znali, a ne znam kako bih ja sada gledala da moja deca tu plivaju. Izgleda mirno reka, ali veoma opasno. Predivna je, lepa i čista. Taj ficibar je bio glavno kupalište, jedna žila kucavica tog grada, dok sam ja bila tu, dok sam bila dete, pa devojka, iz moje mladosti ako tako mogu da kažem, tu sam provela srećno i detinjstvo i mladost, u tom gradu postojao je nekada korzo, bioskopi, pozorište, predivna fontana koju su sada izmestili iz centra grada, bili su tu nekada lepi restorani gde smo ručali sa roditeljima, hoteli gde su svirali orkestri i dolazili iz tada bivše Jugoslavije mnogi poznati pevači koji su nastupali.

Lepa Brena, Printscreen Instagram/lepabrenaa

Brena ne skriva radost kada priča o svim ovim mestima koje je posetila, ali priznaje da je u svom srcu osetila da ništa nije kao što je ranije bilo.

– Postojale su za nas, mlade tada, igranke na kojima sam ja pevala i tada poznati bendovi, ali ono što je meni zaista žao što je grad, na neki način, kao da je prestao da diše, imam utisak da ljudi sve imaju, a kao da nemaju ništa. Mnogo je to bilo ranije slađe i lepše, više se izlazilo, družilo, tako da eto… Drago mi je, volim da odem u Brčko kada imam vremena, kada mogu da evociram uspomene neke i da sretnem neke ljude koje volim, iako je njih sve manje i manje jer su mnogi otišli, otputovali i srećemo se sada u svetu. Ono što je lepo, uvek me uhvati nekakva nostalgija, seta, zato što ono što je bilo pre je mnogo lepše bilo i imalo mnogo više života. Moja inače životna relacija je Monte Karlo – Majami – Beograd, tako da sam srećna kad nađem vreme da odem u grad gde sam provela detinjstvo i jedan deo svoje mladosti – zaključila je pevačica za 24sedam.

Lepa Brena, Printscreen Instagram/lepabrenaa

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti