Prošla 2020. godina i pevaču je bila sva nikakva! Aco Pejović: Želim zdravlja, ostalo će doći na svoje

02.01.2021

11:28

0

Uželeo se nastupa i publike, poput svojih brojnih kolega, ali napominje da dok se situacija s koronavirusom ne bude rešila - da od toga nema ništa

Prošla 2020. godina i pevaču je bila sva nikakva! Aco Pejović: Želim zdravlja, ostalo će doći na svoje
Copyright Aco Pejović ATAImages/Antonio Ahel

Aco Pejović osvrnuo se na godinu za nama pa istakao da, iako mu nedostaju nastupi i druženje s publikom, od toga nema ništa dok se situacija s kovidom ne smiri. Osim na poslovne, takođe, korona je i te kako uticala i na njegove privatne planove i zato kaže da je 2020. i za njega bila nikakva godina, kao i za mnoge oko njega.

Pročitajte još:

– Izgledala je kao i za sve stanovnike planete, nikakva. Sa ovim svim što se dešavalo zaista je bila nikakva, nema potrebe da pričam, znaju svi – počeo je za ,,Pink” Aco.

– U svakom slučaju, uželeo sam se publike i nastupa, ali dok ovo ne prođe, ništa od toga – dodao je, pa onda otkrio šta želi sebi i drugima.

– Zdravlje, samo zdravlje, sve ostalo će doći na svoje – iskren je bio pevač, koji je ranije otkrio da bi 2020. godinu najradije izbrisao iz sećanja.

– Neću je pamtiti, u stvari pamtiću je po lošim stvarima i trudiću se da je zaboravim. Planirao sam rođendan da slavim sa prijateljima, ali ovu godinu brišem – otvorio je dušu pred kamerama ,,Premijere” Pejović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike