Dvejn Džonson je nekada bio beskućnik, danas je najplaćeniji glumac u Holivudu: Sada se odužio svom prijatelju koji mu je pomogao

06.01.2021

07:15 >> 07:33

0

Autor: N. Lisinac

Poznati glumac nikada nije zaboravio njegovo dobro delo kada je bio tinejdžer

Dvejn Džonson je nekada bio beskućnik, danas je najplaćeniji glumac u Holivudu: Sada se odužio svom prijatelju koji mu je pomogao
Copyright Dvejn Džonson Foto: Profimedia

Pročitajte još

Glumac Dvejn Džonson, danas je bogat i uspešan, ali nije uvek imao toliko sreće u životu. U tinejdžerskim godinama bio je veoma siromašan, čak do granica beskućnika.

Međutim, jedno dobro delo koje je čovek po imenu Bruno u najtežem periodu uradio za slavnog glumca, Dvejn ne može za života da zaboravi. Upravo iz tog razloga, slavni “The Rock” je svom dugogodišnjem prijatelju priredio predivno iznenađenje i kupio mu auto vredan 30.000 dolara. Dvejn je na Instagramu objavio snimak na kome se može videti kako razgovara sa Brunom o tome kako ga je primio u svoj dom kad nije imao kuda. No, ovaj brižan čovek je Džonsonu kupio i auto kada je imao samo 15 godina, a glumac je sada našao način kako da se oduži.

– Ne mogu ti dovoljno zahvaliti na onome što si učinio kad sam imao 15 godina. Imao si puno pravo da kažeš da ne znaš tog klinca i ne želiš da živiš s njim, ali ipak si me primio. Bruno, puno mi to znači jer mi je to promenilo život. Volim te i zahvalan sam. Hvala ti što si mi kupio prvi auto, a sad imam priliku da ti kažem – ovo je tvoj novi auto – rekao je Džonson zatečenom čoveku.

Bruno je i zaplakao kada ga je Dvejn smestio u njegov novi auto.

– Nikad niko za mene nije učinio ovako nešto. Volim te – rekao je glumcu.

– I ja tebe volim – odgovorio mu je “The Rock”.

Podsetimo, u 2020. godini Džonson je po Forbsovoj listi proglašen najplaćenijim glumce, koji je zaradio za godinu dana čak 87,5 miliona dolara. Najveći deo ove sume zauzima zarada od filma “Red Notice” – 23,5 miliona dolara.

,5

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike