Saznali da je Dr. Dre u bolnici, pa pokušali da mu opljačkaju kuću: Sve se desilo oko dva ujutru!

07.01.2021

10:31 >> 10:46

0

Reper je hospitalizovan u Los Anđelesu zbog moždane aneurizme, a četvorici muškaraca njegovo odsustvo značilo je - slobodan ulaz u njegov dom...

Saznali da je Dr. Dre u bolnici, pa pokušali da mu opljačkaju kuću: Sve se desilo oko dva ujutru!
Copyright Dr. Dre Profimedia

Dr. Dre hospitalizovan je zbog moždane aneurizme, a čim su za to saznali – četvorica muškaraca napravila su od njega laku metu. Prema pisanju stranih medija, pokušali su da mu opljačkaju kuću u Los Anđelesu, znajući da on neće biti tu da je čuva. Cela drama odvila se oko dva sata ujutru u sredu.

Međutim, sve je ostalo samo na pokušaju, zbog brzog reagovanja reperovih čuvara, tvrdi TMZ. Čim su videli šta je na pomolu poznali su policiju. Muškarci nepoznati javnoti tada su pokušali da pobegnu sa lica mesta, ali bezuspešno. Bili su uhvaćeni, a zatim i uhapšeni. Policija je sigurna da su pokušali da iskoriste priliku pošto su saznali da Dre neće biti kod kuće, ne računajući na obezbeđenje.

Poznati reper se, inače, oglasio putem društvene mreže Intagram i zahvalio se svimana porukama za ozdravljenje.

Dr Dre Instagram screenshot

– Hvala porodici, prijateljima i fanovima na brizi. Oporavljam se i dobijam najbolju moguću negu. Uskoro izlazim iz bolnice i stižem kući. Pozdravljam sve medicinare ovde, prave profesionalce – poručio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike