Prvi Božić Rodića i Ražnatovića sa malim Željkom: Unuk i deda pobrali sve simpatije na društvenim mrežama! (FOTO)

07.01.2021

12:16

0

Autor: Milica Gudžulić

Najradosniji praznik, kao što to običaji i nalažu, provode u krugu porodice

Bogdana i Veljko Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Vest da se Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića, porodila, odjeknula je 3. juna prošle godine. Srećni roditelji nasledniku su dali ime Željko, po bokserovom ocu, dok sa dedom s mamine strane ,,deli” – datum rođenja.

Otkako se rodio, prava je zvezda porodica Rodić i Ražnatović! Svi najviše uživaju u njegovom društvu, a slavlja, iako trenutno ne velika kao pre korone, svakako su posebna, jer ih sada obeležavaju s njim. Tako je posle prvog Nikoljdana – došao i prvi Badnji dan, veče, pa zatim i Božić, a poznato je da pevačica najviše voli da najradosniji praznik provodi u krugu najmilijih.

Veliku pažnju javnosti privukla je fotografija koju je objavila Bogdanina sestra Bojana u okviru svojih ,,storija” na Instagramu tokom Badnje večeri. Prizor malog Željka sa dedom Bogdanom i badnjakom – pobrao je apsolutno sve simpatije.

Željko Ražnatović Instagram screenshot

– Deda i unuk – poručila je ona uz objavu.

Ubrzo pošto je otkucao 7. januar, dečakov otac Veljko poželeo je svima srećan praznik putem pomenute društvene mreže, te da ga provedu u sreći i zdravlju:

– Mir Božiji, Hristos se rodi. Neka vam Bog podari ono što želite i provedite Božić u zdravlju i sreći. Neka danas ljubav caruje!

Veljko Ražnatović Instagram screenshot

Svetlana Ceca Ražnatović pričestila se na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save. Osim što je ispoštovala sve običaje, pridržavala se i propisanih mera i sve vreme nosila je zaštitnu masku na licu, kao i njena kuma Viki Miljković koja je na liturgiju došla sa suprugom Tašketom.

Ceca Ražnatović Instagram screenshot

Među vernicima, bio je i Sergej Ćetković.

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti