Slađa Alegro na Božić obradovala fanove ,,Muzikom iz starog filma": Mesecima je ovo pripremala!

07.01.2021

17:38 >> 16:09

0

Pevačica je na najradosniji hrišćanski praznik rešila da obraduje publiku jednom od deset numera, koje će se uskoro naći i na njenom Jutjub kanalu

Slađa Alegro na Božić obradovala fanove ,,Muzikom iz starog filma": Mesecima je ovo pripremala!
Copyright Slađa Alegro foto Promo

Pevačica Slađa Alegro danas je na najradosniji hrišćanski praznik, Božić, rešila da svoje verne pratioce obraduje jednom od deset numera, koje će se uskoro naći na njenom Jutjub kanalu, poručuju iz njenog tima. ,,Muzika iz starog filma” naziv je projekta koji je Slađa mesecima unazad pripremala, na čelu sa svojim producentom Šaranom Alegro. Sve pesme su otpevane ,,lajv” i u novim aranžmanima.

Stare pesme koje godinama volite i slušate imaće svoju filmsku priču. Akustične verzije otpevane sa puno ljubavi i emocije.

– Šaran uvek ima dobre ideje, koje ne mogu da se odbiju. On je oduvek želeo da uradi muziku za film, ali nema takve drame, komedije i filma o ljubavi među ljudima kao što je film koji živimo moji momci iz benda i ja. Nadam se da ćete uživati u starim novim hitovima – rekla je Slađa.

Slađa Alegro foto Promo

Slađa će u narednih nekoliko dana predstaviti sve svoje stare pesme u novom ruhu – ruhu njihovog filma. Prva koja je pred vama je pesma ,,Na tvojoj strani”, a uskro ćete moći da čujte i ostale Slađine hitove u muzičko filmskim aranžmanima.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike