Kontroverzna Ana Nikol Smit danas bi slavila 53. rođendan: Tragedija plavuše koja je sanjala samo da postane zvezda

28.11.2020

18:55 >> 21:16

0

Lepotica koju su od milošte zvali novom Merlin Monro za života se neprestano borila - s drogom, neuspehom, pa i vremenom. Teško joj je bilo palo kada je zbog

Kontroverzna Ana Nikol Smit danas bi slavila 53. rođendan: Tragedija plavuše koja je sanjala samo da postane zvezda
Copyright Ana Nikol Smit Profimedia

Ana Nikol Smit bi na današnji dan, 28. novembra, proslavljala 53. rođendan. Za života, ostvarila se kao model, majka, supruga, glumica… Ali je prošla, narodski rečeno, kao bosa po trnju. Ostala je upamćena kao kontroverzna Ana, devojka kojoj su tepali ,,nova Merlin Monro”, a i nakon dramatične smrti u svega 39. daleko se čuju priče o njenoj lepoti koju je ,,ugasio” težak život.

Još kao mala, susrela se s nedaćama. U 14. napustila je školu, pa se tri godine kasnije udala za Bilija Vejna Smita, prijatelja i kuvara iz restorana u kom su oboje radili. Zajedno, dobili su sina Danijela, ali njihova ljubav nije potrajala, pa su se rastali 1993. godine. Tada, rešila je da joj je samo jedno važno – da konačno ostvari svoj san o velikoj popularnosti. Pozirala je za ,,Plejboj”, te igrala u jednom striptiz klubu, ne bi li što pre skupila novac za plastične operacije za koje je mislila da su joj neophodne. Tako je, međutim, upoznala Džeja Havarda Maršala, milijardera s kojim je ušla u romansu, a koji je od nje bio stariji 63. godine.

Njoj je bilo tek 26 kada mu je izgovorila sudbonosno ,,da” u Hjustonu, na veliko iznenađenje mnogih. Naime, verovalo se da se za njega udala zbog para, međutim ona je tvrdila da ga voli.

Kasnije se saznalo da par nikada nije živeo zajedno, a prema navodima stranih medija, nisu se poljubili više od 10 puta

Trinaest meseci kasnije ona je postala udovica, u borbi za nasleđe od 1,6 milijardi dolara. Ona je redom uveravala kako joj je obećan deo bogatstva, ali Maršalov sin Pirs za to nije hteo ni da čuje. Govorio je kako je njegov otac bio veoma star, te senilan, pa da od toga dela – neće biti ništa. Ipak, sud joj je dodelio 450 miliona, što svakako nije malo.

Anina trudnoća – samo jedan u nizu skandala

Osim u glumačkim, Ana je ,,plivala” i u manekenskim vodama – u vreme kada joj je karijera pala u drugi plan zbog odlazaka na sudove zbog nasledstva, iza nje su već bile brojne kampanje poput ,,Gesa”, ,,H&M-a”… Kao i uloge u filmovima ,,Goli pištolj, konačna uvreda”, i ,,To the limit”. Međutim, sve se ,,okrenulo naglavačke” 2006. godine kada je ostala u drugom stanju.

Ćerku je, kako je kasnije ustanovljeno DNK analizom, rodila Leriju Birkhedu, s kojim je kratko bila u vezi.

Ana Nikol Smit Profimedia

Sve oči, pak, bile su uprte u nju zato što je i tokom trudnoće bila na raznim opijatima, konzumirala je aklohol, ma nije se smirivala! Tako je bilo sve dok nije postala, kako se navodilo, ,,nezanimljiva urednicima časopisa” zbog viška kilograma kako zbog trudnoće, tako i svega što je uzimala.

Nakon što ju je posetio u bolnici, sin Danijel preminuo je pošto se slučajno predozirao, a Anu je to oteralo u duboku depresiju

Tog trenutka, polako je ali sigurno dizala ruke od svega, zatvarala se u sebe i nikada se više nije vratila ,,kao ona stara”. Preminula je 8. februara 2007. godine. Njeno telo pronađeno je u sobi jednog luksuznog hotela u blizii Majamija, gde je odsedala. Imala je samo 39 godina.

Pročitajte još:

Fredi Merkjuri, hedonizam na dve noge: Provodio se i s princezom Dajanom, novac mu služio samo da ga troši!

Sve čari Sergeja Polunjina, buntovnika u baletankama: Nosi tetovažu kolovrata na grudima, a mračnu prošlost u očima (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike