Kanje Vest se nakon razvoda od Kim Kardašijan seli u London?

11.01.2021

07:30 >> 09:13

0

Autor: N. Lisinac

Navodno, želi da u Europi proširi crkveni hor s kojim redovno nastupa na nedjeljnim službama

Kanje Vest se nakon razvoda od Kim Kardašijan seli u London?
Copyright Kanje Vest Profimedia

Nakon što je svetom odjeknula vest o razvodu starlete Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta, tračevi o najpoznatijem paru ne prestuju da se šire! Naime, sada su se svetski mediji raspisali o tome kako Kanje ozbiljno razmišlja o tome da se nakon razvoda preseli u Evropu, a na vrhu liste mu je London.

– Kanje je rekao prijateljima kako svoju budućnost vidi u Londonu kad razvod bude okončan. Takođe, želi u Evropi da proširi svoj crkveni hor s kojim redovno nastupa na ,,nedeljnim službama” i misli kako bi London mogao biti dobar početak za to – ispričao je izvor za ,,Mirror”.

Iako je vest o razvodu do skoro skladnog braka između Kim i Kanjea mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pam Behan, u samim začecima njihovog odnosa znala je da to neće potrajati.

– Za razliku od Kim, Kanje ne zna da se nosi sa velikim uspehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog dece – rekla je za dadilja za ,,The Sun”.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike