Novak Đoković i Luka Jović u trci za Maraševu jaknu! Teniser poručio: Meni bolje stoji nego Milošu!

12.01.2021

08:49 >> 09:01

0

Ekipa Južnog vetra organizovala je humanitarnu akciju prodajom ovog komada garederobe, koju je u filmu nosio popularni glumac, a kako bi pomogli lečenje Anđe

Novak Đoković i Luka Jović u trci za Maraševu jaknu! Teniser poručio: Meni bolje stoji nego Milošu!
Copyright MN Press/ATA Images

Miloš Avramović i ekipa “Južnog vetra” odlučili su se da organizuju humantarnu akciju, kako bi pomogli maloj Anđeli Dimitrijević koja boluje od spinalne mišićne atrofije, a na licitaciji se utrkuju teniser Novak Đoković i fudbaler Luka Jović.

Naime, reč je o jakni koju u filmu nosi glumac Miloš Biković kao Maraš, a Novak je ponudio već 2.000 evra uz šaljivi komentar.

– Dajem 2.000 evra za jaknu. Bolje mi stoji nego Milošu – napisao je teniser uz emotikone koji se smeju. Početna cena za jaknu je 300 evra, a odmah posle Đokovića javila se i manekenka Sofija Milošević, koja je u licitaciju ubacila svog verenika Luku

Instagram printscreen

– Ili Luki? – pitala je Noleta Sofija, na njegov komenatar da mu bolje stoji jakna nego Marašu. Fudbaler je odgovorio na izazov i ponudio 2500 evra. U svakom slučaju, poznati sportisti i manekenka na duhovit način podigli su svest javnosti za humanitarnu akciju, kako bi privukli što više ljudi da pomognu maloj Anđeli, a videćemo u čijim rukama će jakna na kraju završiti.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike