Biković i Radonjić oduševili decu: Humanitarna akcija ekipe filma „Južni vetar“

18.09.2020

08:05 >> 15:22

0

Autor: Dejan Ćirić

Glavni glumci, producentkinja i reditelj uručili su deci iz materijalno ugroženih porodica poklone u vidu školskog pribora, slatkiša i nastavnih pomagala đ

Biković i Radonjić oduševili decu: Humanitarna akcija ekipe filma „Južni vetar“
Copyright Promo/Nemanja Miščević

Oduševljenju mališana koji su dobili preko potrebnu pomoć moglo je da parira samo ushićenje zbog prilike da se upoznaju sa svojim omiljenim glumcima. Ovako bi ukratko mogla da se opiše atmosfera kada je ekipa filma „Južni vetar 2“, koja već više od četiri nedelje boravi u istočnoj Srbiji gde snima veći deo scena za nastavak filma, u Domu kulture u Knjaževcu podelila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine. Glavni glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković, kao i reditelj Miloš Avramović uručili su poklone u vidu školskog pribora, slatkiša i nastavnih pomagala đacima.

Promo/Nemanja Miščević

-Proveli smo ovde skoro polovinu snimanja i veoma smo se zbližili sa Knjaževčanima. Svaki put kad smo snimali u gradu, uvek smo imali „publiku“ koja nas je podržavala kada smo radili snimanje akcionih scena i zato smo želeli na neki način da im se odužimo- istakao je reditelj Miloš Avramović.

-Put Beograda ekipa ‘“Južnog vetra“ kreće sa puno pozitivnih utisaka o Knjaževcu i njegovim gostoljubivim, pristojnim ljudima. Nakon što su u njemu snimljena već tri filma, Knjaževac se lagano pozicionira na mapi filmske industrije – kazao je predsednik opštine Milan Đokić za knjazevacinfo.rs Kako je najavljeno, uz pomoć sponzora i prijatelja projekta „Južnog vetra“, do kraja godine opštini Knjaževac biće uručen i ostatak pomoći koju će Opština rasporediti školama na podrčju Knjaževca, u skladu sa potrebama.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike