Jelisaveta Orašanin izašla iz porodilišta sa sinom! Kod kuće ju je dočekao predivan poklon od Miloša! (FOTO)

12.01.2021

14:49 >> 15:47

0

Glumica i njen suprug su, nakon rođenja ćerke Petre 2019. godine, uvećali porodicu 8. januara za još jednog člana, kome su dali ime Bogdan

Jelisaveta Orašanin izašla iz porodilišta sa sinom! Kod kuće ju je dočekao predivan poklon od Miloša! (FOTO)
Copyright ATAImages/ M. M.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić dobili su 8. januara sina, kome su, prema pisanju medija, dali ime Bogdan.

Jelisaveta i beba su danas napustili porodilište, a kod kuće ih je dočekalo iznenađenje, koje je ona odmah podelila na svom Instagram profilu. Novogodišnju dekoraciju, koja još stoji u njihovom domu od praznika, ulepšali su veliki buketi cveća koje je najverovatnije glumica dobila od svog supruga. Osim cvetnih aranžmana, njihovu sobu krase i helijumski baloni na kojima piše “dečak”.

 

Podsetimo, glumica se porodila sa drugim detetom, a njihova ćerka Petra napuniće dve godine 19. februara. Ona i Teodosić su se venačali u junu 2017. godine, te je zbog njegovih tadašnjih angažmana Jelisaveta odlučila da se prvi put porodi u Americi.

 

Printscreen/Instagram

O svojoj trudnoći tokom pandemije, Jelisaveta je rekla da je vodila računa.

– I dalje me je strah malo. Prvih mesec dana sam bila kod kuće, a onda sledeća dva na Divčibarama. I dalje nosim masku kada sam napolju, a rukavice kada idem do prodavnice. Držim odstojanje, ne pozdravljam se sa ljudima. Pozdravljam se laktom. Trudim se da štitim prvenstveno sebe, a onda i moje bližnje – oca i majku koji su stariji. Samim tim treba da budemo savesniji prema sebi i drugima – rekla je Orašaninova ranije za “Stori”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike