Jelena Đoković prekorila Baku Praseta: Promovišeš materijalne stvari i vulgaran si

13.01.2021

12:30 >> 13:14

0

Jutjuber je želeo da snimi video sa našim najboljim teniserom, pa otkrio javno navodnu prepisku sa Novakovom suprugom preko koje je želeo da dođe do Đokovi

Jelena Đoković prekorila Baku Praseta: Promovišeš materijalne stvari i vulgaran si
Copyright ATA Images

Jedan od najpopularnijih srpskih jutjubera Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, na svom kanalu redovno objavljuje dogodovštine, zanimljive priče koje su mu se dogodile u prethodnom periodu. Tako se sada na ovom spisku našla jutjuberova priča koja se dogodila baš u periodu kada je zvanično postao „broj jedan” po broju pratilaca na Jutjub listi na Balkanu.

Naime, Baka Prase je imao ideju da napravi video sa Novakom Đokovićem dok je bio u Srbiji, na temu: „Upoznavanje prvog čoveka srpskog jutjuba i prvog tenisera ATP liste”. On je imao želju da se fotografiše sa Novakom, a potom je odlučio sa se javi njegovoj supruzi Jeleni Đoković, kako bi brže i lakše došao do njega.

– Znam da je ovog big dil, ali postoji li šansa da se slikam sa Noletom u nekom trenutku? To bi bio hit, jer sam ja sad broj jedan na Jutjubu, a on u tenisu. Viđam ga u restoranu često. Razmišljao sam da li postoji mogućnost da se slika u mojoj trenerci, ali prihvatio sam da to neće ići. Ali ideja mi je da se slikamo – čitao je Baka Prase poruku koju je poslao Đokovićevoj supruzi Jeleni, a potom i otkrio kakav je odgovor dobio od nje.

Printscreen Youtube/Baka Prase TV

– Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Bravo, to je super stvar. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate… – pročitao je Baka Prase poruku koju je navodno dobio od Jelene Đoković.

Proitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike