Goca se podmladila pred dolazak prinove: Stavila sam botoks, biću superbaka!

15.01.2021

12:08 >> 12:27

0

Mirko Šijan sa devojkom Bojanom Rodić očekuje svoje prvo dete, a pevačica se pred dolazak unuka osvežila i, kako kaže, biće superbaka, baba... Kako god d

Goca se podmladila pred dolazak prinove: Stavila sam botoks, biću superbaka!
Copyright Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Vest da će Goca Božinovska postati baka jedna je od trenutno najaktuelnijih, a pevačica u jeku svih priča priznaje da je pred dolazak unuka otišla na botoks i malo se „osvežila” pred novu životnu ulogu.

– Stavila sam botoks u čelo. Biću superbaka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu – ispričala je Goca „Alou”, pa dodala: Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba.

Ceca Ražnatović joj, kaže, još uvek nije čestitala, iako je njena snajka Bojanina rođena sestra.

Pročitajte još:

– Ceca mi još nije čestitala. Polako, ima vremena, snaja je trudna tek mesec i po, čestita se kad se beba rodi živa i zdrava. I ja sam Ceci unuka čestitala preko poruke, tek kad se rodio, to je normalno – otkriva Goca.

– Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno – priča pevačica, pa otkriva da li je u planu venčanje pre rođenja deteta.

– Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano.

Goca je, inače, u kontaktu sa snajinom mamom, dok se sa ocem još uvek nije upoznala.

– Čula sam se sa Bojaninom mamom, poželele smo jedna drugoj da nam unuče bude zdravo i srećno ceo život. Sa njenim tatom se nisam upoznala, polako, još je sve sveže, ovih dana ću – rekla je, pa dodala da su joj mnoge kolege čestitale.

– Prvi mi je čestitao Đani! Baš se obradovao, a potom mi je i mnogo njih, mojih najbližih, poželelo sreću.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike