„Beli grad" pun privatnih fotografija i snimaka Breskvice i Vojaža: Prvi u trendingu za manje od 24 sata! (VIDEO)

16.01.2021

10:21 >> 12:10

0

Kako zbog trenutne situacije nije bilo uslova da se završi spot, pesma je izbačena na ovaj način i svakako je pobrala sve sipmatije publike mladog dvojca

„Beli grad" pun privatnih fotografija i snimaka Breskvice i Vojaža: Prvi u trendingu za manje od 24 sata! (VIDEO)
Copyright Breskvica i Vojaž ATAImages/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO

Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Breskvica i Vojaž, jedan su od najomiljenijih mladih pevačkih parova sa domaće scene.

Pročitajte još:

Iz tog razloga, velika prašina podigla se u javnosti pošto su sa njihovih onlajn profila nestale sve zajedničke fotografije, kao i snimci, jer je tim potezom stvorena sumnja da su stavili tačku na dugogodišnju vezu.

Od tog trenutka, na društvenim mrežama vodile su se razne priče – o tome kako će se pomiriti ukoliko izvesne fan stranice dostignu određeni broj pratilaca, da je Vojaž tražio novac za pravu istinu o njihovom odnosu (što je izazvalo reakciju pevača, koji je odmah istakao da u tome nema istine)… A ujedno, mnogi su se pitali šta će biti s pesmom „Beli grad”, koju su bili najavljivali za januar.

Čim se ona, na radost njihovih fanova, pojavila – ubrzo je i „zaradila” prvo mesto na trendingu. Ni 24 sata od objavljivanja, spot napravljen od njihovih privatnih snimaka i fotografija privukao je, čini se, svu pažnju.

– Zbog novonastale situacije nije bilo prilike da se završi spot za pesmu „Beli grad” – poruka je sa samog početka emotivnog spota i iako su razni simpatični segmenti „iza zatvorenoh vrata” obradovali njihove fanove, još uvek ima onih koji se pitaju šta se tačno dešava.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike