Kaća Grujić o finansijskoj krizi: Svu ušteđevinu sam potrošila!

29.11.2020

15:33

0

Pevačica je jedna od retkih koja je bila spremna da otkrije koliko na nju utiču otkazani nastupi

Kaća Grujić o finansijskoj krizi: Svu ušteđevinu sam potrošila!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Katarina Grujić jedna je od retkih pevačica na estradi, koja je priznala kako stoji finsnsijki zbog otkazanih nastupa tokom pandemije.

Iako tvrdi da nije nigde išla i ništa nije kupovala, njoj se istopila ušteđevina.

– Sve što sam štedela, potrošila sam tokom korone. Nikada više para u životu nisam potrošila nego u ovom periodu. Iako je sve zabranjeno, nema gde da se izađe, nema šopinga i ništa ne radi, ja sam potrošila sve što sam imala. Gde i kako, ne znam. Poručivala sam stvari, garderobu, klopu, piće… – otkrila je Kaća za “Alo”. Pošto je iz imućne porodice, javnost joj često spočitava da je “njoj lako”, ali ona tvrdi da je situacija potpuno drugačija. Zato se, dodaje ona, ne obazire na komentare da joj je zbog toga lakše da radi, tačnije pravi spotove za pesme i kupuje hitove.

– Ne opterećuju me zlobni komentari, pogotovo ako dolaze od neostvarenih ljudi. Moj otac je jedino platio moj prvi singl “Jedno đubre obično”, a sve ostale pesme i spotove sam sama finansirala – naglasila je Grujićeva.

Ono što javnost najviše zanima, jeste njen ljubavni život. Otkako je pre nekoliko meseci ušla u vezu sa fudbalerom Markom Gobeljićem, nije mnogo pričala o detaljima ljubavi, pa se plaši da joj se sreća ne pokvari.

– Ne volim mnogo da pričam o tim stvarima i o intimi generalno. Trenutno sam najsrećnija osoba na svetu i mislim da će me ovo stanje dugo držati, jer smo Marko i ja slični. Veliki je džentlmen, gospodin, a ono što je najbitnije, pored njega se smejem non-stop. Puno pričamo, praktično usta ne zatvaramo, isti smo. Prelepo nam je, ali ne volim puno da o tome javno govorim, jer znam da ima puno zlih i zavidnih ljudi, koji vole da se mešaju i kojima smeta tuđa sreća. Plašim se da se nešto ne izjalovi i da ne baksuziram – poručila je Katarina.

Pročitajte još:

Katarina Grujić za 24sedam o ljubavi i krizi: Korona mi je spustila cenu nastupa, ali me je zbližila s Markom

Prva fotografija Katarine Grujić sa dečkom fudbalerom: Čestitala mu rođendan, pa otkrila kako mu tepa (FOTO)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike