Goca Božinovska o ljubavi sa Šijanom: Branili joj da ga vidi, zaključali je, a ona izvadila pištolj

17.01.2021

21:17 >> 20:25

0

Pevačica je bila ludo zaljubljena u Zorana Šijana, zbog kojeg je čak dolazila u sukob sa najmilijima kada su joj branili da ga vidi

Goca Božinovska o ljubavi sa Šijanom: Branili joj da ga vidi, zaključali je, a ona izvadila pištolj
Copyright Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje"

Pevačica Goca Božinovska je imala veoma turbulentnu ljubav sa Zoranom Šijanom, čovekom, u kojeg se kako ona kaže zaljubila na prvi pogled i sa kojim je dobila sina Mirka Šijana.

Goca je otkrila detalje svog ljubavnog života koje niko nije znao.

– Kad sam videla Šijana izgovorila sam Zlati: „ Kad bi me pitao da se udam ja bih odmah otišla”. Ona je bio najlepši čovek u Srbiji, ja nisam znala da je moćan i šta ima. Došao je na plažu, sve su se devojke okrenule, ja sam bila hladna, sedim, sa detetom, ali sam stvarno izgledala dobro. Pitala sam Zlatu da li me gleda, ona kaže da gleda, nije prošlo pola sata, dolazi Šijan i njegov drug pravo kod mene i Zlate. Dogovorili smo se da se vidimo posle večere i da idemo u život. Šijan hoće da nosi Jelenu, a taj dečko Zlatinog Mikija. Odvedemo decu, mama ostane sa njima, i mi smo se vratili u diskoteku, ludovali do jutra. On meni kaže da neće spavati i ide za Beograd, a meni bilo žao. Nije mi tražio ni broj, ništa. U avionu sam razmišljala da li ću ga videti. On stoji na aerodromu, pitam Zlatu da li haluciniram, mi smo krenule, da se pravimo lude. Srce mi je lupalo, nisam znala gde je izlaz, a on kaže: „Jao i vi ste stigli, ja čekam jednog druga”, a posle je rekao da se folira – ispričala je Goca, pa nastavila:

– On se nama ponudi da nas vozi na ručak, posle toga me je odvezao da ostavim dete kući, posle toga smo se vratili za Surčin i sutra ujutru u pet sati me pita da se udam za njega, ja mu kažem: „Važi, važi sutra ću ti reći”, kad smo ustali on me ponovo pita, ja kažem: „Dobro hajde”. Zlata je htela da me ubije. Krene da me vozi, a Zlata me čeka, a moja sestra da me ubije. On meni daje pištolj mali da stavim kod sebe u torbu, ja sam to i zaboravila. Otišla sam u stan, Zlata me sačekala: „Ti si pukla, da se udaješ nisi normalna”, zaključaju me u stan. A ja se setim da imam pištolj i kažem: „Ne budete li me pustili da izađem sve ću vas poubijati”, i izvadim pištolj. Kad su videle pištolj, onda su rekle da me puštaju, svi mi kažu: „Završila si sa nama” – priča pevačica, pa u dahu dodaje:

Pročitajte još

– Ovamo moja ljubav, a ovamo se svi odriču mene, ja sam se odmah udala. Odmah smo dobili i decu, u decembru sam ostala u drugom stanju, on je hteo sve odmah i sad. Šijan je imao te kučiće, vodio ih u borbe, svako je nešto radio, nisam razmišljala šta rade ti njegovi drugovi, nisam nikad čula za taj klan. Rodila se Zorana, pa Mirko, jasam imala normalan i miran život pored njega. On je bio i ostao čovek mog života. Bili smo zajedno devet godina. Žao mi je što nije imao 100 žena, da mogu da ga dignem rekla bih: „Idi budi sa svakom, sa kojom god hoćeš”. On se zaljubio, ja nisam znala, družila sam se sa tom ženom, nije mi izlazila iz kuće, kad smo se rastali, ona je rekla da joj je najviše žao što je izgubila mene kao prijatelja – rekla je Goca u emisiji „Premijera-vikend specijal”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike