Elsa Pataki u luna-parku sa sinom: Ludi provod na ringišpilu i rolerkosteru (FOTO)

22.01.2021

10:08 >> 10:59

0

Mama i sin su ceo dan proveli u sidnejskom zabavnom parku, gde su ih uslikali paparaci

Elsa Pataki u luna-parku sa sinom: Ludi provod na ringišpilu i rolerkosteru  (FOTO)
Copyright Profimedia

Elsa Pataki i njen suprug Kris Hemsvort uživaju porodično već šestu godinu zaredom u Australiji, a da su se potpuno posvetili deci, govori i to što je popularni holivudski glumac prošle godine najavio pauzu u karijeri da bi se posvetio najmilijima. I njegova „lepša polovina” očigledno provodi mnogo vremena sa naslednicima, te su je paparaci uhvatili kako se zabavlja sa sinom u luna-parku. Kao prava avanturistkinja, Elsa se vozila na ringišpilu, gađala iz puške, a bili su i na mini-rolerkosteru.

Profimedia

Lepa plavuša plenila je pozitivnom energijom, pa je jasno da je i njoj i njenom mezimcu prijao boravak u luna-parku. Takođe, mama i sin zadržali su se ceo dan u sidnejskom zabavnom parku, gde nisu skidali osmehe s lica.

Profimedia

Zgodna glumica obukla se za ovaj provod sportski, ali je ipak privukla poglede brojnih prolaznika. Iako je popularna, kao i svi ostali, i Elsa je čekala u redu da kupi karte za ringišpil, a njen naslednik se nije odvajao od mame.

Profimedia

[povezano naslov=”pročitajte još” linkovi=”https://24sedam.rs/showbiz/slavna-australijska-glumica-je-bila-zrtva-otmice-u-africi-stali-su-pored-nas-sa-puskama/” pozicija=”left”

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike