Zvezda filma „50 nijansi sive” ima 12 tetovaža na svom telu, dve imaju posebno značenje

22.01.2021

20:38 >> 19:56

0

Autor: D. Božović

Glumica Dakota Džonson je išarala svoje telo tetovažama - dve je posvetila vereniku, jednu ocu, a jedna je njoj veoma važna

Zvezda filma „50 nijansi sive” ima 12 tetovaža na svom telu, dve imaju posebno značenje
Copyright USA. Dakota Johnson in a scene from the ©Focus Features new movie: The High Note (2020). Plot: A superstar singer and her overworked personal assistant are presented with a choice that could alter the course of their respective careers.,Image: 504926617, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no

Glumica Dakota Džonson, koji su mnogi upoznali kao glavnu akterku filma „50 nijansi sive” nedavno je otkrila javnosti da na svom telu ima”11 ili 12 tetovaža “, a sada je otkriveno njihovo pravo značenje.

Naime, glumica je milionski auditorijum oduševila svoje seksepilom i ženstvenošću, a ukoliko ste gledali pomenuti film, mogli ste primetiti da je Dakota išarala svoje telo sa nekoliko tetovaža.

Profimedia

Glumica je dve šare na telu posvetila vereniku Krisu Martinu, a jedna za nju ima posebno značenje i posvećena je njenom ocu. Naime, Dakota poseduje tetovažu na kojoj piše „Dela, a ne reči” što je često izgovorao njen otac Don Džonson. Glumica se sada kaje što ju je uradila jer joj sada te reči zvuče ozbiljno.

Na bočnoj strani njene desne podlaktice glumica ima tetovažu u obliku malog cveta, što predstavlja efekte klimatskih promena i služi kao podsetnik za poštovanje planete.

Ali tu nije kraj ovim tetovažama. Džonsonova je na ruci istetovirala reč „nežan” – što je inače, njena omiljena reč, piše Telegraf.rs.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike