Gale Kerber ne može da prihvati da Miše Aleksića više nema: Svaki susret nam je bio smeh i pozitiva

30.11.2020

10:43 >> 22:53

0

Goran Šepa prisetio se trenutaka sa gitaristom Riblje čorbe, koji je preminuo od posledica koronavirusa, a zatim izrazio žaljenje jer više neće zajedno svi

Gale Kerber ne može da prihvati da Miše Aleksića više nema: Svaki susret nam je bio smeh i pozitiva
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Frontmen “Kerbera” Goran Šepa Gale, izuzetno je pogođen vešću da je muzičku scenu napustio njegov prijatelj i saradnik Miša Aleksić, basista “Riblje čorbe”.

Decenijama unazad, “Kerberi” i “Riblja čorba” sarađuju i druže se, a njihov hit “Čovek od meda” nastao je upravo s bendom Bore Đorđević. Zato je, pre svega, vest da više neće imati priliku da zajedno nastupaju na svirkama, pogodila Galeta. On je u izjavi za 24sedam, istakao kakav odnos je imao sa Mišom, ali i to kako je primio vest o njegovoj smrti.

– Prvo je nemoguće prihvatiti da Miše više nema. Svaki susret je bio neki smeh, neka pozitiva… Roker, drugar, čovek koji ne poznaje reč konflikt. Da li je moguće da se nećemo sretati na velikim svirkama? Mišo, počivaj u miru – rekao je roker za naš portal.

ATA Images/Antonio Ahel

Podsetimo, Miša Aleksić se zarazio kovidom-19, a na nagovor prijatelja i menadžera Baneta Obradovića otišao je posle tri dana u bolnicu, u kojoj je proveo 17 dana.  Basista je poslednjih osam dana bio na respiratoru, ali mu stanje, nažalost, nije popravljalo, te je juče, 29. novembra, izgubio bitku sa koronavirusom.

Pročitajte još:

Ispovest Bore Čorbe nakon smrti Miše Aleksića: Ovo je udarac od kog se ne oporavlja

Gale Kerber za 24sedam: Ne bih nikad otišao u „Grand“, ne volim da pametujem!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike