Ovo joj je već četvrta veridba: Paris Hilton jedva čeka da se domogne oltara!

26.01.2021

16:58 >> 16:16

0

Poznata naslednica lanca hotela sigurna je da je Karter onaj pravi i aktivno mašta o intimnoj ceremoniji venčanja, zbog čitave situacije sa koronavirusom

Ovo joj je već četvrta veridba: Paris Hilton jedva čeka da se domogne oltara!
Copyright Paris Hilton Profimedia

Džejson Šo, Paris Latsis, Kris Zilka – svi oni su bili i više nego spremni da sa čuvenom Hiltonkom uplove u bračne vode, međutim, nije im se dalo. Poznata naslednica lanca hotela, s druge strane, veruje da je sada zaista „ponašla svog princa”, Kartera Reuma, pa aktivno mašta o intimnoj ceremoniji venčanja, zbog pandemije koronavirusa. Paris, otkako je s njim, ističe da nikad nije bila srećnija u ljubavi i čsto ga na Instagramu potpisuje kao „ljubav svog života”. U njenom slučaju je, izgleda – četvrta sreća.

Prema pisanju stranih medija, krhka plaviša o krunisanju ove ljubavne priče ne želi mnogo da razgovara javno, kako joj se planovi opet ne bi izjalovili. Ipak, napomenula je da jedva čeka da sa njim ode pred oltar.

– Naše venčanje će biti intimnije. To je dan o kom sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa – rekla je za tamošnji „OK” pa nastavila o tome kako već razmišljaju i o osnivanju porodice.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike