Posle dve decenije života i rada u Americi: Stefan Milenković 44. rođendan proslavio je u Srbiji sa suprugom i sinom (FOTO)

27.01.2021

22:28 >> 22:11

0

Čuveni violinista zahvalio se svima na čestitkama, fotografijom sa osmomesečnim Nikolom

Posle dve decenije života i rada u Americi: Stefan Milenković 44. rođendan proslavio je u Srbiji sa suprugom i sinom (FOTO)
Copyright Stefan Milenković ATAImages/Jovan Mirić

Stefan Milenković sa suprugom Goricom i sinom Nikolom vratio se u Srbiju posle dve decenije života i rada u Americi, pa sa najmilijima proslavio 44. rođendan. Putem društvene mreže Instagram otkrio je mali delić atmosfere, a onda se i kao slavljenik oglasio, pa se zahvalio svima na lepim čestitkama.

– Hvala svima na rođendanskim čestitkama – napisao je nasmejani Stefan, čuvajući svog naslednika.

Ovom fotografijom mnoge je oduševio, pa i izazvao silne reakcije onih koji ga prate na pomenutoj društvenoj mreži.

Stefan Milenković Instagram screenshot

– Bili smo zapanjeni zapravo količinom interesovanja javnosti za naš povratak i zaista nam je drago, jer mi se vraćamo kući. Moju intenzivnu karijeru mogu da nastavim da obavljam bilo gde i želimo da naša baza sada bude u Evropi, odnosno u Srbiji, sa fokusom na naše studente i našu violinsku školu, a ta jedna porcija koncerata i obaveze u Americi ostaju i to bih radio odavde – rekao je „Blicu” violinista, pa dodao: Bliži smo našoj familiji, mogu da se zaista posvetim našim studentima ovde, mogu da aktivno radim da se popularizuje klasična muzika kod nas i da se promoviše kao naš proizvod, naši muzičari i naša škola da se promovišu u svetu, da se marketinški plasira. To mi je veliki cilj i na tome ćemo raditi zaista intenzivno, iako je to dugoročan projekat od tri do pet godina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike