Anu Nikolić napali na Instagramu, pevačica odbrusila: Šta vam nije jasno? (FOTO)

28.01.2021

17:15 >> 17:31

0

Pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a komentari pojedinih pratilaca su je veoma uznemirili, zbog čega ona nije mogla da ostane ravnodušna

Anu Nikolić napali na Instagramu, pevačica odbrusila: Šta vam nije jasno? (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper Stefan Đurić Rasta juče je pušten iz pritvora nakon četiri meseca boravka u zatvorskoj ćeliji, a odmah po izlasku iz Okružnog zatvora Rasta je posetio svoju naslednicu Taru.

Pevačica Ana Nikolić je tokom Rastinog boravka isticala da je svom bivšem suprugu uvek podrška, te je u nedavnom obraćanju medijima istakla:

– Pogađaju mi svi naslovi za Tarinog tatu. Ja nisam imala oca. Osetljiva sam na te teme, pišem postove i kačim. Advokati neka kažu šta imaju, ja sam uvek uz njega – rekla je Ana.

Ana se nakon jučerašnjeg Rastinog napuštanja pritvora oglasila i na svom Instagram nalogu podelila fotografiju svog pokojnog oca uz koju je napisala emotivan status.

– Kada bi znao koliko mi sada nedostaješ….Tari se vratio njen tata….A ja….sve što imam, sve je laž i sve bih dala sad za jedan minut sa tobom!” – piše ispod fotografije.

Nakon Anine objave, nizali su se raznorazni komentari, kako oni pozitivni, tako i negativni. Anina objava je naišla na kritike, a pevačica je rešila da stane na put ovome.

Jedna od pratiteljki se zapitala zašto je pevačica napisala „Sve što imam sve je laž”, a ovo je pevačicu iznerviralo, te joj je odmah uzvratila.

Printscreen Instagram/ananikolicoffical

– Glagol „imati” se odnosi na stvari. Šta vam nije jasno? Upišite srpski jezik i gramatiku – napisala je Nikolićeva u komentaru.

Pevačica je izgubila oca kada je imala 20 godina i to je za nju bio veliki životni udarac, a i dan danas pati za njim. Poznato je da je Nikolićeva posvetila svom ocu pesmu „Da te vratim” koju je za nju radio Rasta.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike