Nakon što je Vojaž dao intervju, Breskvica izaziva: Pevačica u čipkastoj majici pokazala vitak struk

31.01.2021

08:47 >> 11:16

0

Mlada pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a nakon raskida sa Vojažem, često se fotgrafiše u provokativnim izdanjima

Nakon što je Vojaž dao intervju, Breskvica izaziva: Pevačica u čipkastoj majici pokazala vitak struk
Copyright Anđela Ignjatović Breskvica Printscreen: Instagram/brrreskvica

Danima unazad se piše o navodnom raskidu najmlađeg para na muzikoj sceni, Mihajlu Veruoviću, koga mnogi znaju kao Vojaža i Anđeli Ignjatović Breskvici. Njih dvoje se povodom ovoga nisu oglašavali, otpratili su se na društvenim mrežama, te oboje objavljuju fotografije na kojima su solo ili u društvu.

Nakon što su se razišli, mlada pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama i objavljuje veoma provokativne, a poslednja objava je izazvala lavinu komentara.

Naime, Anđela je u kratkoj čipkastoj majici, zanosno igrala tako da do izražaja dođe njen vitak struk. Ono što je sigurno jeste da muškoj populaciji sigurno neće biti svejedno kada je vide u ovako izazovnom izdanju.

Printscreen Instagram/brrrreskvica

Podsetimo, na poslednje gostovanje krajem decembra prošle godine Vojaž nije došao u društvu svoje nežnije polovine i tom prilikom je istakao da za većinu njegovih pesama inspiracija upravo Breskvica.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike