Ana Nikolić progovorila o periodu dok je Rasta bio u pritvoru: Raspala sam se, rekla sam da ću da se zapalim ispred Skupštine

31.01.2021

12:00 >> 13:20

0

Autor: D. Božović

Pevačici je veoma teško palo što je njen bivši suprug završio u zatvorskoj ćeliji, te je istakla da nikada neće dozvoliti da bilo ko priča negativno o o

Ana Nikolić progovorila o periodu dok je Rasta bio u pritvoru: Raspala sam se, rekla sam da ću da se zapalim ispred Skupštine
Copyright Printscreen Youtube/Ekskluzivno

Reper Stefan Đurić Rasta je pušten 27. januara iz pritvora nakon četiri meseca provedenih u zatvorskoj ćeliji. Odmah po izlasku Rasta je otišao da poseti naslednicu Taru, a sada je pevačica i bivša supruga repera Ana Nikolić otkrila koliko je njoj teško pao period dok je Đurić bio u pritvoru.

– Ne jedan od težih dana, nego jedan od težih perioda. Rasta je osoba koja je bila deo moje duše. Ja sam sa svojim ocem imala jedan poseban odnos. To je taj hendikep u mom životu, da sam ostala rano bez oca. I u taj momenat me ne dirajte. U stanju sam da objavim spomenik svog oca, jer toliko su me uznemirili sa diranjem u nešto sveto. Reagovala sam, pa makar Rasta i ja bili u ratu do kraja života. Ne dozvoljavam da bilo ko priča ružno o ocu mog deteta – rekla je pevačica i dodala:

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

– To je dan kad sam čak i ja dobila informaciju da on ne izlazi i jako sam se slomila. A, onda mi je Tarina baka javila da ipak izlazi. Počela sam da plačem, onda se sve slomilo. To je period, jako težak. Gledati njegove roditelje koji su ljudi potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to teško palo. To je njihovo dete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dete. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu “Sad ću da idem ispred Skupštine da protestujem, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda – priča pevačica.

– Iznad sujete, ega, neslaganja… Ljubav prema Tari je na prvom mestu. Želela sam da se udam iz ljubavi i to sam uradila. Mi smo brat i sestra, više nego moj brat i ja. Prosto smo dva mnogo slična eksplozivna karaktera, to bi dete trpelo, a ja to svojoj Tari ne želim – ispričala je Ana Nikolić u emisiji Ekskluzivno.

Podsetimo, tokom reperovog boravka u pritvoru, Nikolićeva je istakla da mu je ona velika podrška bez obzira na sve. Sada se pevačica osvrnula i na to kako je njena i Rastina ćerka, Tara, reagovala na očevo odsustvo.

– Videla sam zadnjih par puta da me je gledala sa nepoverenjem. Ona ne zna šta je smrt. Tara je mislila da se njen tata nikad neće vratiti, ja sam to osetila – rekla je za kraj pevačica.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike