Atmosfera za pamćenje! Ovde će Aca Lukas ekskluzivno prikazati nekoliko spotova: Pevač će i zapevati pesme sa „Uspavanke"!

31.01.2021

08:15 >> 23:15

0

Kako album Uspavanka za velike bebe može da se skine isključivo preko Arena Cloud aplikacije, specijal emisija Sharanova radionica” biće veliko iznenađenj

Atmosfera za pamćenje! Ovde će Aca Lukas ekskluzivno prikazati nekoliko spotova: Pevač će i zapevati pesme sa „Uspavanke"!
Copyright Aca Lukas Toxic

Aca Lukas nesumnjivo je muzičar ozbiljnog kalibra. Tokom karijere otpevao je hitove koji su i, zaista, vanvremenski i neko je ko će zasigurno uvek prodati koncert do poslednje ulaznice u najvećim halama, pa čak i stadionima.

Na njegov novi album mnogi su dugo čekali, a kada je pre nekoliko dana objavio deset novih pesama, izazvao je veliku pažnju javnosti, pre svega veliko uzbuđenje njegove publike i poštovaoca njegovog rada. Svako već ima svoju omiljenu numeru, a sada svi željno iščekuju i spotove.

Pošto album „Uspavanka za velike bebe” može da se skine isključivo preko Arena Cloud aplikacije, specijal emisija „Sharanova radionica” biće veliko iznenađenje – gde će se ekskluzivno prikazati nekoliko spotova za Lukasove nove pesme! U ponedeljak, 1. februara u 22 časa na Toxci TV-u, Lukas će premijerno otpevati nekoliko novih pesama, ali prikazaće i neke od novih spotova, koje kao i do sada potpisuje Toxic produkcija.

Osim folkera, Šaran je ugostio i Leontinu Vukomanović, Dragana Brajovića Braju i Nikolu Grbića Grbu, koji su sa Acom sarađivali na albumu. Budite uz Toxic portal i televiziju, bićete preciznije obavešteni – još iznenađenja predstoji!

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike