Hurem objavila porodičnu fotografiju sa naslednicama: Čvrsto ih zagrlila, ne skida osmeh sa lica

01.02.2021

13:45 >> 13:25

0

Autor: D. Božović

Merjem Uzerli, konačno nakon turbulentnog perioda ima osmeh na licu, za šta su zaslužne njene ćerke

Hurem objavila porodičnu fotografiju sa naslednicama: Čvrsto ih zagrlila, ne skida osmeh sa lica
Copyright Printscreen Instagram/meryemuzerlimeryem

Glumica Merjem Uzerli koju je milionski auditorijum zavoleo kao Hurem u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, objavila je novu porodičnom fotografiju sa naslednicama i otopila sva srca. Naime, glumica je 8. januara, u 37 godini dobila još jednu ćerku, te redovno pokazuje kako uživa u majčinstvu.

Merjem je pratioce na društvenoj mreži Instagram počastila novim fotografijama na kojima pozira uživajući ćerkama Larom i Lili Koi, a za samo nekoliko minuta, ova fotka je pobrala pola miliona lajkova. Glumičine fotografije sa naslednicama možete pogledati ovde.

Na nekim fotografijima, lepa Hurem u rukama drži jednomesečnu bebu, koju ljubi, dok im na drugim društvo pravi njena starija ćerka Lara koja sa osmehom na licu gleda svoju malu sestru.

Printscreen Instagram/meryemuzerlimeryem

Hurem je ovim fotkama raznežila sve fanovi, a na račun njenog izgleda su stizali samo reči hvale. Najčešći komentari su bili da Merjem sada nakon duže vremena izgleda srećnije nego ikada, a za njen osmeh na licu su zaslužne, niko drugi do njene dve naslednice.

Pročitajte još

Podsetimo, Merjem je ćerku Laru dobila sa bivšim partnerom, brokerom Kanom Atešom. Kada je saznala da je u drugom stanju on ju je ostavio nakon čega je ona doživela nervni slom i pokušala da se ubije tako što je skočila s balkona nakon čega je završila na psihijatriji u Berlinu.

Lepa Hurem se tada potpuno povukla iz javnog života, a nakon što se oporavila, ona se vratila glumi i posvetila svojoj naslednici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike