Maja Nikolić želi da postane baka: To je nagrada svakoj majci, bez obzira na godine

03.02.2021

09:02 >> 10:11

0

Pevačica nije krila da je ponosna na svoje sinove, a za starijeg, Novaka, kaže da mu se ne meša u odnos sa verenicom

Maja Nikolić želi da postane baka: To je nagrada svakoj majci, bez obzira na godine
Copyright Maja Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Maja Nikolić objavila je pesmu “Putokazi”, s kojom je postigla uspeh, a otvoreno je govorila o životnim problemima, krizi tokom pandemije, ali i mogućoj novoj životnoj ulozi bake, s obzirom na to da joj je stariji sin Novak veren.

– Ponosna sam na oba sina. Novak ima verenicu, žive zajedno i možda ću uskoro da postanem baka i da imam svadbu u porodici – izjavila je Maja, a zatim objasnila kako će sebe da doživljava kao mladu baku.

– To je nagrada svakoj majci u bilo kojim godinama. Moji najvredniji trofeji su moji sinovi Novak i Lazar i unuci, kada dođu na svet. Nemam problem sa tim što ću biti mlada baba, jedva čekam – kaže pevačica. Ona je, zatim, otkrila kako se slaže sa budućom snajo.

– Savršeno! Nikada im se nisam mešala i od mene imaju blagoslov. Baš sam rokenrol mama.

Nikolićeva se posle dve godine vratila na muzičku scenu, te je istakla zašto je morala da počne da radi.

– Počela sam da radim ne bih li se spremila za leto, ako budu popustile mere, i prezadovoljna sam. Pesma “Putokazi” je odlična. Ovo sada je nova Maja. Veoma je teško za mene napisati pesmu, jer tekstopisci imaju u glavi da sam dobar pevač i ne umeju da mi naprave jednostavnu pesmu. Grupa Osvajači mi je poklonila baladu koja će biti megahit. Sve što ja otpevam je slušano, ali to ne prođe da ostane u klubu. Nije problem samo sa mnom, vidite da ni Čola danas nema hit, a ni mnogi drugi pevači ne mogu da ubodu hit. Meni je teško napraviti pesmu jer sam ja starija ekipa pevača, imam mnogo nagrada iza sebe, a stalno dobijam neke komplikovane pesme koje jednostavno ne prolaze – ističe ona, ali na konstataciju da svuda bude veselo gde se pojavi, Maja ističe da je to tako oduvek bilo.

pročitajte još

– To je do moje energije i harizme. Tako je bilo i kad sam iz školske klupe krenula, pa do dan-danas. Direktor gimnazije “Svetozar Marković” iz Niša mi je iz školske kase pozajmio novac za autobus da dođem za Beograd. Bukvalno nisam imala za prevoz, a ni za hranu. Iz školske klupe sam ušla u balsku haljinu i dobila tri prve nagrade s pesmom “Odlazi”. Imate pevače kao što je Čola, koji do kraja života ne mora da snimi nijedan hit, a trajaće 100 godina jer ima harizmu. Takav je bio i Šaban Šaulić. I ja, gde god se pojavim, nešto nastane. Ne umem da objasnim taj fenomen – ističe pevačica. Onda je počela da odgovara na škaklkjivija pitanja, pa smo saznali i kako Maja živi.

– U stabilnoj sam vezi već sedam godina i imamo porodičnu firmu. Meni je muzika hobi, ne živim od pevanja i nemam egzistencijalne probleme. Imam kuću u centralnoj Šumadiji, svoje brdo i reku i priroda me spasla – istakla je Maja za “Kurir”.

Najteže joj je palo tokom života kada je morala da se bori za staratelkstvo nad sinom.

– To što sam se borila za dete. Mnogo puta plačem kada vidim to da narod šalje pare za bolesnu decu, hoću da umrem od tuge. Znam kakav sam pakao proživela kada je moj bivši muž zlostavljao naše dete. Pružila sam podršku i Tanji Savić i Sindi. Te životne stvari me pogađaju, a apsolutno me ne zanimaju svađe na estradi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike