Voditeljka javno priznala da bi ošamarila Viki Miljković, a sada se oglasila: Godinama nije dolazila kod nas u goste

03.02.2021

12:04 >> 12:33

0

Autor: D. Božović

Bojana Lazić je tokom gostovanja u emisiji Amidži šou” priznala da bi ošamarila Viki, ističući da je ovo šala i da joj ona sigurno neće zameriti

Voditeljka javno priznala da bi ošamarila Viki Miljković, a sada se oglasila: Godinama nije dolazila kod nas u goste
Copyright Viki Miljković Printscreen ,,Zvezde Granda"

Tokom prethodne večeri emitovana je još jedna epizoda zabavne emisije „Amidži šou”, a jedna od gošći bila je voditeljka emisije „Premijera – Vikend specijalv Bojana Lazić.

Kao što je poznato, Ognjen Amidžić uvek smisli zanimljiva pitanja za svoje goste, a u igri poznatoj kao „Tim bilding” , domaćin ove emisije je pripremio veoma škakljivo pitanje za koleginicu Bojanu. Naime, Bojana je morala da odgovori na pitanje koga bi od poznatih ličnosti ošamarila.

– Koga od javnih ličnosti bi rado ošamarila, a da se za to ne sazna? – pročitala je Tijana pitanje.

– Vidi, mnogo ih je. Ne volim goste koji se ne pojave, koji odlažu, lažu, njih ima puno. Je l’ mogu da razmislim? Smislila sam, ali ne znam da li da kažem, plašim se posledica. Odabraću onda pevačicu, Viki Miljković. Viki neće da se ljuti – rekla je Bojana nakon nekoliko trenutaka.

Ovim povodom oglasila se i Bojana koja je otkrila zbog čega je baš navela članicu žirija Zvezda Granda, Viki Miljković i da li možda između njih dve postoje nesuglasice.

– Viki kod nas nije dolazila godinama u goste. Samo sam se našalila, ljudi su protumačili pogrešno. Imam lepo mišljenje o njoj, ne postoji zla krv između nas – izjavila je voditeljka za Blic.

Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike