Aca Lukas o knjizi koja se piše o njemu: Nijedna žena se ne stidi što je bila sa mnom

01.03.2021

13:16 >> 23:12

0

Autor: D. Božović

Pevač se može pohvaliti veoma turbulentnim ljubavnim životom, ali i bogatom karijerom i anegdotama, što je dovoljan razlog da se sve pretoči u stranice

Aca Lukas o knjizi koja se piše o njemu: Nijedna žena se ne stidi što je bila sa mnom
Copyright Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas danima unazad puni stupce naslovnih stana zbog prekršaja koje je napravio, ali to nije sve. Tu su i Lukasove pesme zbog kojih mnogi padaju u sevdah.

Pevač je objavio i 10 novih pesama, a veliko interesovanje postoji za nji. Kako su se pojavile priče da se o Acinom životu, karijeri i radu piše knjiga i radi film, Lukas je otkrio odakle je ova ideja nastala.

– Godinama me pitaju zašto ne napravim film. Rešili smo da se prvo uradi knjiga. Vanja Bulić je jedini koji bi mogao da prenese najbliže mom načinu razmišljanja i govora. Počeli smo da razgovaramo, to će biti strašno – najavio je Lukas.

– Vidi, neće to biti biografija. Knjiga će biti prožeta samo specifičnim stvarima iz mog burnog života i nekim anegdotama – ističe Lukas i otkriva da li se neko od njegovih kolega, bivših devojaka plaši ovog scenarija.

Aca Lukas ATAimages/Antonio Ahel

– Pa nijedna žena se ne stidi što je bila sa mnom. Ja bih bio razočaran da nacija očekuje da im taksaktivno navedem ko su te žene. To nije najbitnija stvar. Nema ko da se boji te knjige – ispričao je Aca, koji je dobro poznato po svom britkom jeziku i bez bilo kakvog pardona priča o svim detaljima iz svog života.

– To je zato što sam ponosan na svoj život i na to kako mislim. Nema šta da krijem, da ja pričam nešto što ne mislim, ne dolazi u obzir. Najskuplje me koštalo kada sam radio nešto što nisam bio ja – zaključio je Aca Lukas.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike