Dea Đurđević o vezi sa Mladenom: Ne žurimo pred oltar, kao devojčica sam se igrala pištoljima, venčanicu nisam zamišljala

03.02.2021

14:17 >> 15:17

0

Autor: D. Božović

Voditeljka pet godina uživa u vezi sa Mijatovićem, a sada je otkrila da li će uskoro izgovoriti sudbonosno da”

Dea Đurđević o vezi sa Mladenom: Ne žurimo pred oltar, kao devojčica sam se igrala pištoljima, venčanicu nisam zamišljala
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jutarnjeg programa Dea Đurđević već pet godina uživa u vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem. Kada je doživela tešku nezgodu, Mijatović joj je bio velika podrška, a Dea je nekoliko puta istakla da se odlično slažu i funkcionišu. Iz svega ovoga se postavlja pitanje, kada će ovaj par odlučiti da svoju vezu postavi na viši nivo i kruniše je brakom.

– Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala ‒ rekla je Dea za domaće medija i istakla da je tajna njihovog savršenog funkcionisanja u obostranom razumevanju.

Dea Đurđević i Mladen Mijatović Instagram screenshot

– Uživamo u zajedničkom životu i sve će doći na red prirodnim tokom. Mislim da je olakšavajuća okolnost raditi u istoj branši, jer oboje razumemo neizvesnost obaveza i posla kojim se bavimo. Tako da on razume moje duge kolegijume i pripreme emisija, putovanja koja imam kada radim tribine „Budimo bezbedni”, a ja sa druge strane imam potpuno razumevanje da posao novinara crne hronike nema kalendar i satnicu, i da u svakom momentu neplanirano mora da ode na teren. Mladen je veliki profesionalac i ja to maksimalno uvažavam – rekla je Dea za Blic.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike