Prošle godine u ovo vreme je išla po žurkama! Vesna Dedić za 24sedam: Užasava me tišina u koju smo ušli (FOTO)

01.12.2020

13:06 >> 14:04

0

Književnica i voditeljka u neverici je otkako je uvidela razliku između ove i protekle 2019, zbog čitave situacije sa koronavirusom

Prošle godine u ovo vreme je išla po žurkama! Vesna Dedić za 24sedam: Užasava me tišina u koju smo ušli (FOTO)
Copyright Foto: Mirko Tabašević

Vesna Dedić putem društvene mreže Instagram otkrila je koliko joj se 2019. i 2020. godina razlikuju, kada je društveni život u pitanju. U ovo vreme, odlazila je na premijere, žurke, proslave… Dok na samom kraju 2020. po ponoći odlazi do pumpe, da sipa benzin. Emotikonima dočarala je nevericu, koja ju je obuzela u trenutku kada je uvidela tu promenu.

– Shvatam da sam u prvih pet dana decembra 2019. godine bila na šest žurki, proslava i premijera. Noćas ću do pumpe u ponoć da sipam benzin – napisala je Vesna uz objavu na pomenutoj društvenoj mreži.

Ovim povodom, čuli smo se sa Vesnom, koja nam je zatim otkrila kako sada provodi vreme, kada je sve ,,na pauzi” zbog čitave situacije sa koronavirusom.

Vesna Dedić Instagram screenshot

– Društveni život? Radim od ujutru do uveče! Posle doručka krenem na posao, a s prijateljima i ako se vidim kad oni mogu, vikendom odem u kafić na piće. Važno mi je da znam da će ovo proći. Treba sačuvati glavu, jer ovo nije nova normalnost koju treba da prihvatimo. Nedostaje mi i ljubljenje i kontakt sa bliskim ljudima, ali me pre svega užasava tišina u koju smo ušli – ispričala nam je Vesna, vedrog duha i pored toga u kakvoj se situaciji svi nalazimo.

Pročitajte još:

Vesna Dedić ekskluzivno za 24sedam: Oni koji su me ponižavali i zbog kojih sam otišla, ostavljaju iza sebe pustoš na RTS

Vesna Dedić za 24sedam: U Srbiji moraš teško da ostariš da bi ti priznali da vrediš

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike