Nove optužbe: Oglasio se i glumac koga je Merilin Menson zlostavljao

06.02.2021

20:39 >> 20:50

0

Kori Feldman napisao je na Instagramu da ga je roker maltretirao psihički i opisao do detalja šta je bilo

Nove optužbe: Oglasio se i glumac koga je Merilin Menson zlostavljao
Copyright Profimedia

U moru optužbi za zlostavljanje na račun Merilina Mensona, pojavila se njegova nova žrtva i to muškarac – glumac Kori Feldman.

U opširnom postu na svom Instagram profilu, Feldman je ispričao s čime se sve susreo tokom kontakta sa slavnim rokerom, od emotivnog do psihičkog maltertiranja.

Glumac je napisao da ga je Menson terao da uzima kokain, iako mu je bilo poznato da je Kori lečeni narkoman, kao i da pre toga pet godina nije konzumirao drogu, a zatim ga nazivao ružnim imenima i pokušao da manipuliše njime na razne načine. Feldman je otkrio i da je Menson bio opsednut njime više od 20 godina, a kao dokaz naveo Merilinovu autobiografiju. U njoj piše i da je glumca nazivao retardiranim i glupim, što je i sam glumac napisao u svojoj objavi.

– Proces je počeo u Njujorku. Zgrabio je moje lice i poljubio me ispred svih. Imao je crni karmin koji nije mogao da se skine cele noći. On je nastavio da mi priča kako je moj fan i bio svuda po meni – navodi on. Napisao je i da podržava sve žrtve Merilina Mensona, kojih je trenutno desetak, ali se Menson nije oglašavao povodom Korijevih optužbi.

– Zvao me je svojim idolom i rekao da je ideju za svoj izgled dobio iz jednog mog filma. Bio sam počasni gost na Božićnoj večeri, a ovo je slikano neposredno pred početak noćne more koja je zatim usledila – piše u njegovom postu ispod zajedničke fotografije.

Podsetimo, Kori je ranije tvrdio kako su njega i njegovog prijatelja glumca Korija Hajma zlostavljali i silovali izvesni glumci i režiseri osamdesetih godina kada su bili popularne tinejdžerske zvezde.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike