Prvo minimum 2.000 evra, a onda pravac - zimska idila! Ove poznate je beg od gradske vreve skupo koštao (FOTO)

07.02.2021

12:24 >> 14:07

0

Brojna imena sa domaće scene od početka godine obilaze planine, a za dobar odmor i mir, te uživanje u snegu i zimskim sportovima nisu žalili para

Prvo minimum 2.000 evra, a onda pravac - zimska idila! Ove poznate je beg od gradske vreve skupo koštao (FOTO)
Copyright Biljana Tipsarević, Ceca Raćnatović, Lidija Vukićević ATAImages/Antoio Ahel

Poznate ličnosti od samog početka 2021. godine od gradske vreve „beže” na kako naše, tako i planine u regionu. Međutim, da bi se u potpunosti opustili, te uživali u zimskoj idili, para nisu žalili! Pojedinci su već u startu, po samoj pomisli na putovanje, odlagali po 2.000 evra, a kad se na to dodaju kafići i restorani, cifra gotovo da „raste kao kvasac”. Na primer, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, ove zime obišla je čak dve planine u društvu svog novog dečka, piše „Kurir” – Jahorinu, a zatim i Kopaonik.

Pročitajte još:

Na Jahorini, bio je organizovan produženi vikend, od oko 1.000 evra. Za Kopaonik, pak, „iskeširali” su 4.000 evra. Navodno, u jednom od najluksuznijih hotela iznajmili najveći apartman sa dve velike sobe. U jednoj je boravio novopečeni par, a u drugoj Bogdanova ćerka Iskra sa dadiljom. U tu cenu su uračunati i troškovi posete kafićima, restoranima, kao i iznajmljivanje ski-pasa za devojčicu, koja je naučila da skija.

Biljana i Janko Tipsarević takođe su odmarali na Kopaoniku, a kao veliki obožavaoci zimskih sportova, za šest dana boravka u hotelu koji nudi sve (pun pansion, luksuzno opremljen apartman, spa-centar, zatvoren i otvoren bazen, direktni izlazak na ski-stazu), dali su oko 2.500 evra, odnosno oko 300.000 dinara. Inače, cena ski-pasa na ovoj planini iznosi oko 180 evra po osobi za sedam dana.

Lidija Vukićević početkom januara uživala je na Jahorini, a to ju je koštalo oko 1.500 evra, odnosno blizu 170.000 dinara. U luksuznom holtu provela je nedelju dana, međutim pošto je u pitanju kompleks sa prostranim sobama, odličnom hranom, spa-centrom, bazenom i direktnim izlazom na stazu – zadovoljstvo je zato i „brojalo toliko cifara”. Ski-pas, sa druge strane, na ovoj planini iznosi 90 evra, pa ako se i to uračuna, glumica je na zimovanje dala minimum 2.000 evra.

Aleksandra i Filip Živojinović sa naslednikom Aleksandrom uživali su na Zlatiboru u jednom luksuznom apartmanu. Na sedmodnevni boravak tamo dali su oko 150.000 dinara. Takođe, kako je u pitanju jedna od najskupljih planina u Srbiji, dodatni troškovi iznosili su minimum 500 evra.

Darko Lazić prvodio se na Kopaoniku sredinom januara sa verenicom Marinom i sinom Aleksejem za oko 2.500 evra – za pet dana boravka u hotelu namenjenom za one sa dubljim džepom dao je blizu 170.000 dinara.

Porodica nije skijala, ali je pevač svakodnevno vozio motorne sanke, čije iznajmljivanje u proseku košta oko 50 evra za sat.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike