Hali Beri prozvali da nije sposobna da sačuva muškarca, ona uzvratila: Ko kaže da želim da zadržim pogrešnog čoveka?

09.02.2021

18:25 >> 18:48

0

Glumica nije želela da prećuti, te se na društvenoj mreži povela velika polemika

Hali Beri prozvali da nije sposobna da sačuva muškarca, ona uzvratila: Ko kaže da želim da zadržim pogrešnog čoveka?
Profimedia

Afromerička glumica Hali Beri koju ste upoznali kao Bondovu devojke u filmu „Umri drugi dan”, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a zbog statusa koji je objavila izazvala je brojne rekacije njenih pratilaca.

– Žene ti ne duguju ništa – postavila je glumica fotografiju sa ovim citatom, nakon čega su je mnogi prozvali i optužili da „nije sposobna da zadrži nijednog muškarca”.

Hali Beri nije želela da prećuti, te je odmah nakon prozivki, odgovorila u svom maniru i bez ikakvog uzdržavanja.

– Ko kaže da želim da zadržim pogrešnog čoveka? Jer… ne želim – napisala je ona, ali se tu nije zaustavila.

– Nijedan muškarac nikada nije brinuo o meni niti me je izdržavao… Nikada! – dodala je ona, a zatim je pojasnila da je davanje ogromne svote novca bivšem partneru za izdržavanje deteta „pogrešno” i da se to zove „iznuda”.

Sve ovo baca sumnju da je Hali Beri mislila na bivšeg partnera sa kojim nije u korektnim odnosima. Naime, glumica je imala dugogodišnjeg partnera Gabrijela Obrija sa kojim ima dvanaestogodišnju ćerku Nalu za koju mora da plaća alimentaciju. Nakon što su raskinuli Gabrijel je izvređao bivšu, uputio joj velike uvrede, nazvavši je „crnč*gom”, a zatim joj je i pretio.

– Hale Beri plaća alimentaciju onom kretenu koji je naziva crnč*gom – napisao je jedan obožavatelj, na šta je ona odgovorila:

– Potrebna mi je ogromna snaga svakog dana da to plaćam. To je pogrešno i to je iznuda – napisala je Hali Beri.

Podsetimo, Hali ima i sedmogodišnjeg sina Macea sa glumcem i njenim trećim mužem Olivijerom Martinezom sa kojim je uplovila u bračne vode 2013. godine, ali su se razveli tri godine kasnije, ali o njemu glumica ima samo reči hvali i kaže da je divan otac.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi