Kao minus i plus! Dženifer i Aleks „dogurali" i do partnerske terapije: Pevačici mnogo šta nedostaje dok sportista uživa!

11.02.2021

15:48 >> 15:50

0

Prethodni meseci nisu im oboma isto pali. Mir i tišina više su, naime, prijali Rodrigezu

Kao minus i plus! Dženifer i Aleks „dogurali" i do partnerske terapije: Pevačici mnogo šta nedostaje dok sportista uživa!
Copyright Dženife Lopez i Aleks Rodrigez Profimedia

Dženifer Lopez nedavno je u velikom intervjuu za „Allure” priznala da je proteklih meseci zajedno sa svojim izabranikom Aleksom Rodrigezom odlazila na terapije, te da im je to pomoglo da i usled velike promene koja se dogodila svetu učvrste svoj odnos.

Pročitajte još:

Kako se u poslednje vreme često priča o tome da im je veza „na klimavim nogama”, ovu njenu kratku ispovest mnogi su shvatili kao dokaz da između nje i A-Roda, pre svega, nema tajni, kao i da su zaista spremni na sve kako bi zaštitili svoju ljubav od bio kakvog spoljašnjeg uticaja.

– Prvo smo oboje bili zatečeni, jer tako svakako nikada nismo živeli. Promena je došla bap brzo. Novi životni stil nas je zaista iznenadio. Pomislila sam: „Ovo je baš… Drugačije.” Zatim smo u jednom periodu svi bili pod nekom tenzijom – pričala je pevačica, a pod „svi” misli na svog izabranika i sebe, njene dvanaestogodišnje blizance i dve Aleksove ćerke, jer su svi „pod ključem” provodili vreme zajedno.

– Onda, počeli smo sve da radimo zajedno. Sport, slikanje u dvorištu… Mnogo sam zahvalna na vremenu koje sam mogla da utrošim samo na njega i decu. Išli smo mi na terapiju, da. To nam je svakako učvrstilo odnos. Meni je nedostajalo kreative, aktivnosti… Dok je njemu bilo super. Kod kuće smo, deca su su, ja nigde ne mrdam, pa malo „Zoom”, on je uživao „do daske”. Ipak, morali smo da radimo na sebi i da se prilagodimo novonastalom kako treba, da bi nam oboma isto prijalo – dodala je Džej Lo, kojoj nema šta na svetu nije dostupno, a osećala se „kao pas kom je potrebna šetnja”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike