Sanjinu ćerku estrada ne zanima! Kad je završila doktorske, niko od poznate majke nije bio ponosniji: Ne znam odakle joj snaga!

11.02.2021

16:53 >> 16:38

0

Folkerka napominje da je to bila velika želja njene naslednice Ivane

Sanjinu ćerku estrada ne zanima! Kad je završila doktorske, niko od poznate majke nije bio ponosniji: Ne znam odakle joj snaga!
Copyright Sanja Đorđević ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Đorđević ne krije koliko je posnosna na ćerku Ivanu koja je, inače, u 30. godini završila i doktorske studije. Prema pisanju medija, njeni uspesi i te kako su radovali celu porodicu, a poznata folkerka otvoreno je priznala da ne zna odakle joj snaga za sve to što je moraa da uradi, kako bi i u Švajcarskoj mogla da bude pravnik.

Ivana je inače, u Srbiji je završila osnovne studije, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

– Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit, da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit – objašnjavala je jednom prilikom za „Kurir” Sanja, pa nastavila: Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike