Maja Nikolić je kao mala maštala o potpuno drugoj profesiji: U televiziju sam se zaljubila slučajno!

16.02.2021

21:52 >> 21:16

0

Kao članica jedne grupe, pak, otišla je na male ekrane i tada se sve promenilo

Maja Nikolić je kao mala maštala o potpuno drugoj profesiji: U televiziju sam se zaljubila slučajno!
Copyright Maja Nikolić „Balkanskom ulicom" screenshot

Voditeljka Maja Nikolić jedno je od omiljenih lica s malih ekrana, ali nekada, maštala je o tome da postane balerina. U intervjuu za „Nova.rs” objasnila je kako ju je veoma dugo „držala” želja da se bavi modernim plesom – kako je jedno vreme i bilo. Na televiziji je, naime, „završila” sasvim slučajno.

– Dugo sam imala tu želju da budem balerina, ali ne u klasičnom baletu, već da se bavim modernim plesom i, dugo sam se i bavila. Na kraju je sticaj okolnosti bio takav da kao članica grupe Gordane Magaš uđem na televiziju i da se zaljubim u nju. Ta magija me ni danas nije napustila, a kao devojčici mi se činilo da živim neki san, da imamo koreografije i nastupamo sa poznatim pevačima, u emisijama. Bilo je zaista divno – pričala je voditeljka, koja je svoj prvi javni nastup i imala kao balerina, u „Nedeljnom zabavniku”.

Pročitajte još:

Inače, Maja je rođena u Sarajevu, a u Beograd je došla malo pred punoletstvo.

– Jesam, Sarajevo je jako važan deo mog života i odrastanja, grad koji me je formirao, odredio mi smisao za humor. Ja sam u Beograd došla malo pre 18. rođendana, tako da se naravno sećam svega i grada i divnih komšija i prijatelja. Nisam se nikada vratila i to nije posledica svesne odluke. Jednostavno, nije se desilo. Biće zanimljivo kada budem otišla, volela bih da deci pokažem zgradu u kojoj sam živela, svoju školu…

Maja i Nataša Miljković, s druge strane, osim što su bliske pijateljice, takođe su i kume. U razgovoru s pomenutim medijima, otkrila je dinamiku svog odnosa s njom:

– Razočaraću vas, ali mi retko imamo polemike. Ne pamtim da smo se ikada posvađale. Ja imam utisak da je naš odnos više od prijateljskog, da uvek imamo slobodu da jedna drugoj sve otvoreno kažemo, a da obe jako dobro znamo da nas to samo čini bližim. Kao sa sestrom i kada se ne slažete znate da ćete uvek jedna drugoj biti najbliže. Naši zajednički sati i te kafe su sada jako retki, jer obe mnogo radimo, ali ono što ih spaja je nenormalna količina smeha i uvek i samo podrške.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike