Darka Lazića iznervirao vozač, počeo da psuje usred emisije, pa prekinuo intervju

18.02.2021

18:04 >> 18:32

0

Pevač je tokom intervjua u kojem je pričao o pesmi posvećenoj njegovom ocu izvređao svog vozača

Darka Lazića iznervirao vozač, počeo da psuje usred emisije, pa prekinuo intervju
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Darko Lazić je tokom intervjua u kojem je pričao o pesmi koju će posvetiti svom preminulom ocu napravio haos, vređajući vozača koji je uleteo u njegovu sobu, a za sada je nepoznato da li se to dogodilo slučajno, ili ipak, namerno.

Naime, Lazić je nedavno ostao bez oca Milana koji je preminuo nakon komplikacija posle operacije želuca. Darko se često priseti momenata provedenih sa ocem, zbog čega i zaplače. Kao omaž svome pokojnom roditelju pevač je odlučio da napravi pesmu, koja će se, prema njegovim rečima i zvati „Otac”.

– Pesmu je pisao moj producent, prijatelj i brat. On je poznavao mog oca, a pesma će biti upućena svima koji imaju žive roditelje, da cene svaki momenat proveden sa njima – govorio je Darko u emisiji „Puls Srbije”.

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Međutim, u jednom trenutku, Darkov vozač je prekinuo intervju pokucavši na vrata, što je vidno iznerviralo pevača, koji je odmah burno reagovao.

-Hoćeš da te cimnem ja glavom – pripretio je Darko, nakon čega je usledio niz psovki. Darko je oštro odgovorio da završava intervju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike