Bizarna životna priča Vudija Alena: Režiser oženio ćerku, a druga iznela ozbiljne optužbe na njegov račun

18.02.2021

20:19 >> 20:23

0

Autor: D. Božović

Dokumentarac koji će uskoro ugledati svetlost dana će obelodaniti porodične odnose slavnog reditelja

Bizarna životna priča Vudija Alena: Režiser oženio ćerku, a druga iznela ozbiljne optužbe na njegov račun
Copyright Vudi Alen Profimedia

Bizarna porodična priča režisera Vudija Alena je postala predmet ogovaranja u Holivudu i to zbog toga što je njegova usvojena ćerka Sun-Ji Previn kasnije postala supruga slavnog reditelja i glumca, a osim toga i zbog tvrdnji njegove poćerke Dilan je optužila očuha da ju je s*ksualno zlostavljao kada je imala sedam godina.

Životna priča Vudija Alena će biti oslikana u dokumentarcu koji će uskoro ugledati svetlost dana, a koji bi trebalo da razjasni veoma bizarne stvari u porodici režisera i njegove bivše žene Mije Ferou, piše Daily Mail.

Naime, u dokumentarcu će biti prikazani i neki telefonski razgovori koje je Ferou tajno snimila, a pogotovu onaj u kome priča kako se ćerka Dilan ne oseća dobro posle navodnog incidenta.

Vudi Alen Profimedia

Inače, Sun Ji Pervin je najpre bila poćerka slavnog, koju je odgajao sa tadašnjom ženom, glumicom Mijom Ferou (76) koja ju je usvojila iz Koreje sa tadašnjim suprugom Andre Previnom. Mia inače ima 14 dece, što biloške, što usvojene.

Vudi je 1992. godine raskinuo vezu sa Mijom i uplovio u vezu sa Sun-Ji. Mija je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u vezi mnogo ranije, što je zaključila prema nagim fotografijama Sun-Ji koje je pronašla u njegovom stanu i koje je fotografisao Vudi. Alen i Ferou su bili u vezi od 1979. godine i sledeću deceniju su proveli u poslovnom i porodičnom uspehu.

Međutim, sve se promenilo kada je Mija terala Sun Ji da ide na košarkaške utakmice sa Vudijem, jer je njemu trebalo društvo, a pošto je ona je bila veoma introvertna, mislila da će je na taj način malo osloboditi. Međutim, oni su uplovili u aferu i nedugo zatim se sve srušilo, a porodični odnosi su zauvek narušeni.

Sun-Ji i Vudi Alen bili su u vezi do 1997. godine, a zatim su se venčali i usvojili dvoje dece. Mija i Dilan Farou godinama optužuju Vudija za zlostavljanje, a Sun-Ji je nakon godina ćutanja rešila da kaže svoju stranu priče.

– Ovo što se desilo Vudiju je uznemirujuće i čista nepravda. Mija je iskoristila #MeToo pokret i paradirala sa Dilan kao sa žrtvom. Cela jedna generacija slušala je njihove priče o navodnom zlostavljanju, a nije trebalo – tvrdi Sun-Ji.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike