Zvanično! Kim Kardašijan podnela zahtev za razvod braka od Kanjea Vesta

20.02.2021

09:41 >> 09:51

0

Autor: D. Božović

Nakon višemesečnih spekulacija da se ovaj bračni par rastaje, Kardašijanka je preduzela prvi korak

Zvanično! Kim Kardašijan podnela zahtev za razvod braka od Kanjea Vesta
Copyright Profimedia

Tokom prethodnih meseci strani mediji su pisali da se razvodi jedan od najmoćnijih parova u svetu šoubiza – rijaliti zvezde Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta, a sada je to i zvanično. Naime, Kardašijanka je podnela zahtev za ravod, nakon skoro sedam godina braka, prenosi CNN.

Kako je već ranije pisano, Kim je odavno skinula burmu, a na porodičnom putovanju porodice Kardašijan, Kanje nije bio prisutan. Iako svake godine svojoj ženi priredi iznenađenje za Dan zaljubljenih, ove godine to nije bio slučaj, a sve to što se dešavalo ukazivalo je na to da njima u braku ne cvetaju ruže. Nedavno se pojavila vest u stranim medijima da, iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje porodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.

Kim i Kanje nisu javno komentarisali nesuglasice tokom prethodnih meseci, kao ni navode o razvodu, koji je sada ušao i u zvaničnu proceduru.

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali početkom 2000-ih, a zavetovali se na večnu ljubav u Italiji 2014. godine. Kanje je zaprosio Kim tako što je zakupio stadion i angažovao orkestar, a ovaj romantični čin je njena porodica pratila iz blizine i sve je dokumetnovano u rijaliti seriji: U korak sa Kardašijanima.

Cela priča oko razvoda slavnog para krenula je nakon Kanjeovog ispada u kojem je u javnom nastupu otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Potom su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali nije više išlo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike