Dru Barimor o majci koja ju je smestila na psihijatriju sa 13 godina: Bila sam van kontrole, uradila je to iz očaja

24.02.2021

15:10 >> 16:10

0

Autor: D. Božović

Glumica je imala veoma burnu tinejdžersku prošlost, zbog čega je njena majka morala da reaguje

Dru Barimor o majci koja ju je smestila na psihijatriju sa 13 godina: Bila sam van kontrole, uradila je to iz očaja
Copyright Dru Barimor screenshot ,,Dru Barimor show"

Američka glumica i voditeljka Dru Barimor otkrila je potresne detalje iz detinjstva – da ju je majka poslala u psihijatrijsku ustanovu kada je napunila 13 godina i to zbog njenog buntovničkog ponašanja. 

Naime, Dru danas ima 46 godina, a bez imalo uzdržavanja u radijskoj emisiji Houarda Sterna otkrila je da je boravila na psihijatriji.

Već u ranom detinjstvu je pokazala talenat za glumu, a ulogom u filmu „E.T.” istakla se kao jedna od najvećih dečjih zvezda Holivuda i tada kreće njena karijera uzlaznom putanjom.

– Zabavljala sam se po klubovima, nisam išla u školu, krala sam mami auto, bila sam totalno van kontrole – ispričala je 46-godišnja glumica koja je imala veoma burnu tinejdžersku prošlost.

Osim toga, glumica je priznala kako je 18 meseci boravila u psihijatrijskoj ustanovi „Van Nuys” i da je njena majka Džejd Barimor iz očaja morala da je smesti u ovu instituciju.

Dru Barimor screenshot ,,Dru Barimor show”

– Tamo više nije bilo zezanja. Ako biste radili gluposti, bacili bi vas u izolovanu sobu, ili bi vam ograničili kretanje vezivanjem – rekla je glumica i dodala:

– Mislila je da je stvorila čudovište i nije znala šta da uradi sa mnom. Bio je to njen očajnički pokušaj, a ja sam stvarno bila izvan kontrole. Opraštam joj zbog takvog izbora. Verovatno je osećala da nema kome da se obrati – rekla je Dru.

Glumica koja je ostvarila veoma zapažene uloge u filmovima „ Čarlijevi anđeli”, „E.T.”, „Vrisak” i „Nikad se nisam poljubila” rešila je da okonča svaki kontakt sa majkom, ali su uprkos svemu uspele da izglade odnose.

– Danas je razumem, osećam dobrotu i empatiju prema njoj.

Uprkos zastrašujućem iskustvu, kaže da je boravak u psihijatrijskoj ustanovi najbolja stvar koja joj se mogla dogoditi.

– U bolesnom smislu, ništa bolje mi se u životu nije dogodilo, jer me je to ohladilo i smirilo – rekla je Dru Barimor.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike