Anđelka Prpić se izblamirala pred velikim glumcem: Mislila je da je Nataša Ninković Bodina supruga

24.02.2021

18:21 >> 17:57

1

Autor: D. Božović

Glumica otkrila zbog čega nosi titulu kraljice pogrešnih pitanja”

Anđelka Prpić se izblamirala pred velikim glumcem: Mislila je da je Nataša Ninković Bodina supruga
Copyright Anđelka Prpić ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić je milionskom uditorijumu otkrila peh koji je imala tokom razgovora sa Slobodanom Bodom Ninkovićem, zbog čega se mnogo posramila. Anđelka je istakla da se on u ovoj situaciji poneo kao pravi profesinalac i nije davao značaja njenom blamu.

Naime, kako se u emisiji „Šok tok” povela se tema da Anđelka ima titulu „kraljice pogrešnih pitanja”, ona je ovom prilikom otkrila kako je dobila taj nadimak.

– Bila sam treća srednje kada sam se prijavila za emisiju „Generalna proba” na trećem kanalu i u tom serijalu sam pobedila – priseća se Anđelka i dodaje:

ATAImages / Antonio Ahel

– Kada je krenuo novi serijal, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom Nedeljkovićem i Slobodanom Bodom Ninkovićem.

Anđelka je kao srednjoškolka imala veliko samopuzdanje i mislila je da sve zna, te je rešila da se upusti u razgovor sa Ninkovićem, te ga je upitala za ženu i decu, misleći da je glumica Nataša Ninković njegova nežnija polovina.

– Kako ste Bodo, kako je sa blizancima, da li plaču, kako je Nataša? – pitala ga je ona, zbog čega ju je on začuđeno gledao, ali joj je prešao preko toga.

– On ukapira zašto ga ja pitam za blizance i verovatno je pomislio: „Ko je gospođica, odstranite je ako može”, ali je prešao preko toga, kao da to nije ništa, ne bi umanjio moju sramotu – prisećala se Prpićka blama sa početka karijere.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike