Pevačica očajna zbog smrti supruga: Žaliću do kraja života, osećam prazninu

24.02.2021

21:25 >> 22:44

0

Autor: D. Božović

Milena Plavšić je istakla da više nema volju ni želju za nastupima, otkako kraj nje nije životni saputnik

Pevačica očajna zbog smrti supruga: Žaliću do kraja života, osećam prazninu
Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Za pevačicu Milenu Plavšić prethodna godina je bila veoma teška. Osim što je izgubila velikog prijatelja Boru Drljaču, ona je ostala i bez supruga Duška Kneževića kojeg je neizmerno volela, a otkrila kakav ju je život sačekao nakon smrti njenog muža.

Plavšićka je gostovala u jednoj emisiji u kojoj se dotakla svoje dugogodišnje karijere, velikih hitova, ali je i pričala kakav život vodi posle suprugove smrti.

– Ja sam takav život sa njim imala da ću da ga žalim do kraja života i ništa mi više ne daje tu snagu i elan, verujte – rekla je Milena u emisiji „Grand Magazin”.

Foto: Printscreen Youtube

Milena je istakla da joj je suprug bio pokretač i motivacija za sve što radi u životu, a kako njega sada više nema, nestala je i želja za nastupima i promocijama.

– On se najviše radovao tome svemu, a nije nikada ovako išao negde da se ističe da bi ga ljudi slikali i gledali. Bio je veoma povučen čovek, ali se radovao svakom mom nastupu na televiziji, snima telefonom kad ja pevam i nekako osećam tu neku prazninu – iskreno je rekla pevačica.

Pročitajte još

Podsetimo, suprugu Milene Plavšić lekari su pre skoro godinu dana ustanovili kancer jetre, ali nažalost, nije mogao da primi hemioterapiju jer je bolest već bila uznapredovala, te je život okončao u oktobru prošle godine.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike